Hoppa till sidans innehåll

Tranemo IF - Länghems IF 1-0 (0-0)

08 SEP 2018 20:09
  • Skapad: 08 SEP 2018 20:09

Reflektioner efter matchen.
Redan efter första sparken visar vi att Länghem skall få det tufft idag. Vi tillåter dom inte hålla i bollen utan att uppvakta dom rejält med hög press. Vi jobbar för varandra och slutar aldrig springa. Vi vågar, vi hittar kombinationer,  vi snackar och vi kommer även till avslut.
Ett friläge och ett antal mindre farliga chanser i första halvlek. Även Länghem med sina lång lyft in mot reslige Hööken sätter för dagen helt felfrie Wille Lövgren på prov.
Givetvis kommer Länghem ut i andra halvlek med tankar om att nu är det slut på att bli kvar på egen planhalva. Men ack vad dom bedrog sig vi fortsätter med samma höga press och ger inte vika  en enda sekund. Detta resulterar rättvist i 1-0 ledning. Inlägg från vänsterkanten och alltid pålitlige målskytten Hassan  Ronaldo sätter pannan till bollen.
Länghem fortsätter söka långa in i boxen men med lårkakor, kramp på var och varannan slutar vi aldrig ta jobbet. Med en vägg i mål och konstnärlig mittback likt en dirigent till en  symfoniorkester. Andreas Skogman heter han och ett lag som verkligen hade bestämt sig att vinna.
Vi ställer upp med fyra spelare över 17 år och och samtliga visar att ålder är bara en siffra. Bra jobbat!
//Glenn
Skribent: Ulrika Tranefors
Epost: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Tranemo IF - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info