Hoppa till sidans innehåll

Träningsmatch mot Fritsla

24 MAR 2020 16:35
Årets andra träningsmatch spelades måndagen den 23 mars mot Fritsla IF
  • Skapad: 24 MAR 2020 16:35

Träningsmatch mot Fritsla

 

Återigen dags för match, denna gång mot dom brandgula krigarna från Mark… i svart.

 

Vi mönstrade ett nytt lag från i fredags. Endast 3 spelare från fredagens match som startade dagens match. Och då hade vi ändå fått fyra återbud. Tif ser ut att ha en ruskigt stark och bredd trupp inför säsongen.

 

Vi startar matchen i ett ruskigt tempo där passningarna och löpvägar sitter, det gör att vi skapar några halvchanser, kul! När Ermin får ett helläge efter vackert förarbete av Johan och tyvärr avlutar över är det precis som om att alla sänker sig 40 %. Vi bjuder in Fritsla och när dom gör 1-0 efter lite tafatt försvarspel går all luft ur oss. Vi tappar linjer, lagdelar och passningsspel. Vi är DÅLIGA! Fritsla utnyttjar detta och 2-0 kommer som ett brev på posten. Åter igen tafatt försvarsspel, där vi lämnar över ansvar till andra, så får det inte gå till.

 

I paus pratar Magnus om en uppryckning och att vi måste våga och vilja. Det gör att det ser mycket bättre ut i andra och vi ligger på, Fritsla löser inte vår press då vi är aggressivare och jobbar mer tillsammans. Tyvärr slarvar vi återigen med försvarsspelet och Fritsla trycker in 3-0 på ett inlägg. Vi kvitterar relativt snabbt och fortsätter att ligga på tills domaren blåser i pipan. Dock kom vi aldrig riktigt nära och Fritsla vann rättvist.

 

3- Tif David

 

2- Tif Hidgård

 

1- Tif Johan M

 

Henrik Dahl

 

Skribent: Lars Karlsson
E-post: Adressen Gömd

Huvudsponsorer

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Tranemo IF Fotboll - Fotboll
Tranemo IF Fotboll, Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information

Se all info