Hoppa till sidans innehåll

Drogpolicy


Drogpolicy och riktlinjer för Tranemo IF Skidor

  • Tranemo IF Skidor strävar efter att minska alkoholkonsumtionen och framför allt senarelägga ungdomars alkohol debut. Genom en stor ungdomsverksamhet har vi ett medansvar när det gäller idrottsungdomars alkoholvanor.

  • Tranemo IF Skidor anser att alkoholfrågorna är en hälsofråga därför behövs det kompetens och information om alkoholens skadeverkningar.

  • Genom Tranemo IF Skidor:s verksamhet strävar föreningen att påverka ungdomar positivt under tiden de tränar och tävlar. I idrottsgemenskapen lär sig även att värna om sin kropp och blir delaktiga i en positiv vänskap Detta i sig fungerar förebyggande mot all typ av droger. Tack vare den idrottsliga verksamheten och gemenskapen stärker vi barn och ungdomars självförtroende så att de kan tacka nej till alkohol och droger.

  • Tranemo IF Skidor tar avstånd ifrån all alkohol i samband med idrott och idrottsevenemang. Föreningen kan neka medlemskap vid upprepade överträdelse av föreningens drogpolicy.

  • I övrigt under ej klubbrelaterad tid arbetar vi för att följa lagstadgad drogpolicy vad gäller langning mm.

  • Tranemo IF Skidor skall i inbjudan till upptaktsmöten och läger informera om föreningens policy mot alkohol och droger.
Uppdaterad: 28 OKT 2017 21:20 Skribent: Daniel Engen
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Tranemo IF Skidklubb - Skidor
Box 130
51423 Tranemo

Kontakt:
Tel: 0725404051
E-post: klasolofsson18@gmail...

Se all info


Huvudsponsorer
Tranemo Kommun
 Nexans
Tranemo Workwear
Tranemo Trädgårdstjänst AB
Prefab i Tranemo AB
Sparbanken Tranemo
 AJAB
 Ardagh Group
 Hestra-Handsken AB
 ICA Kvantum Tranemo/Svenljunga
 Tranemo Grus & Betong AB
 
 SISU Idrottsutbildarna