Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsinfo


Hej! Här kommer lite information att tänka på innan tävling för er medlemmar som vill börja tävla eller testa på i framtiden.

Uttagningen till tävling bygger på antal träningstillfällen utöver ordinarie träning "Tävlingsträning ".
På Tävlingsträning inriktar och fokuserar vi mer på olika situationer i kumité/kata, kollar mer på hur teknikerna utförs och om balans, focus och kraft(kime) finns i rätt steg. Förklarar kumité/kata regler (regler kan ändras under året) & beteendemönster hos de som tävlar eller är nya inför tävlingsbiten. Att tävla krävs viljan att lägga ner extra tid till tävling, tänka på sin hälsa, äta rätt och fylla på vätska under dagen innan träningen börjar, planera sin egna privata träning såsom löpning 3 gånger i veckan utöver ordinarie träning för att ex. Orka med de minuter du står på tävlingsmattan. Tävling kan ske under en dag eller flera dagar. I allt detta skall man hinna med familj, jobb, studier och annat i sitt vardagsliv. Allt detta får man med sig i bagaget om man vill och kan, vilket är en rolig och enorm erfarenhet. Detta är en fördjupning mot vad vi gör på ordinarie träningspass.

Infaller Onsdagar 17:30-19:30 i Tranemo eller Borås. Hålls det i Borås på Knallens Karateklubb, så kostar det 80 kr/träningstillfälle.
Fredagar när det hålls extraträning distrikts träning i Borås Karateklubb 17:30
Söndagar 17:30-19:30 i Tranemo.

Anmälan kan göras till tävlingsinstruktör/ordinarie instruktör på ordinarie träning. mvh Niklas

Uppdaterad: 01 NOV 2015 20:11 Skribent: Tobias Carlsson

Postadress:
Tranemo Kuniba Kai IF - Karate
Solgårdsgatan 21
51434 Tranemo

Kontakt:
Tel: 0733876616 Iris J
E-post: This is a mailto link