Hoppa till sidans innehåll

SEGER 7-1, för B-laget borta mot Derome/Åskloster

22 AUG 2018 19:59
Sicken dag!! Många problem men det löste sig ganska bra i alla fall. Hon som ska hämta alla tomburkar är försenad så jag hinner precis tanka och hämta upp Samuel och köra till Derome.
  • Uppdaterad: 22 AUG 2018 20:11

Kommer dit med tre minuters marginal bara för att få reda på att matchen ska spelas i Åskloster. Väl där upptäcker vi att innebandyn tagit tillbaka sina sockar som vi använt hela sommaren till det vita reservstället. Tillbaka till Läjet och finner tre par vita i en låda. Snabbt till Åskloster igen. Kommer di till matchstart och de vita sockarna räcker ändå inte. Som tur var har de vita sockar som vi får låna.

Matchen startar och när jag kommer bort till vår bänk ser jag Anton sitta där och se moloken ut. Snart kommer det fram att han har ont i halsen och att göra något fysiskt med ont i halsen kan vara direkt livsfarligt. Nåväl, vi har ju två avbytare till fast den ene får hoppa in får Hugo som får magsmärtor i halvlek. Vi har en avbytare och det är vår ass-tränare Daniel Larsson. Fast han kommer aldrig in för de på plan gör en mycket bra insats.

Det börjar redan i den 11 minuten då en mycket otränad Robin nickar in ett inlägg från Lillis. Det är ingen klar skalle men bollen letar sig in. 2-0 till oss gör Robin då han tar till vara på ett misstag mellan deras målvakt och back. De tittade mest på vad den andre skulle göra. Då tog Robin bollen och gjorde mål. I den 25 minuten är Robin på väg runt målvakten som drar ner honom. Han lägger själv straffen, 3-0. 4-0 nickar Pilstrand in efter ett inlägg från Lillis. Någon minut före det hade Samuel och Robin haft en fint samarbete. Eller vi äger matchen här. 5-0 gör William på passning från Samuel och halvleken avslutas med att Pilstrand snappar upp ett dåligt uppspel från deras målvakt. Pilstrand passar Robin som gör 6-0. Halvlek!

Det är lugnt i halvlek. Inga direkta känsloyttringar. Skulle tro att många är rätt trötta efter skol- och arbetsdagen som det lämnat hastigt för att spela fotboll. Inte den bästa uppladdningen.

Andra börjar mycket jämnare än första. Jag kan tycka och om man tänker på alla mål vi gjort att vi är mycket bättre än dem i första. Vi var bättre men inte mycket. I andra är det helt jämnt. I början av andra är de snäppet bättre än oss och gör 6-1 på en hörna som nickas in. De gör byten medan vi sliter. Hannes gör ett kalasjobb som mittback och när Mårten i den 84 drar på en riktigt lång boll som studsar fram till Robin som sida vid sida med backen skjuter in bollen betyder det 7-1 till oss som blir slutresultatet. Med andra ord, Mårten får en assist. I första gör vi mål på allt. I andra försöker vi mest hålla stånd. Vi sliter och vi vinner. Vi hade mer struktur och uppbyggda anfall. Vi agerade som ett lag medan de hade någon troll-gubbe och någon halvduktig spelare plus en darrig målvakt. De hade alla varit mycket bättre om det agerat som ett lag och gjort varandra bättre. Som vi!! ;) Nä, en god seger!

Skribent: Otto Georgsson
Epost: Adressen Gömd

 

STORT TACK TILL VÅRA 
HUVUDSPONSORER

 

 Varbergs Sparbank

 

...OCH TILL VÅRA 
ÖVRIGA SPONSORER

Postadress:
Träslövsläge IF - Fotboll
Box 2
43203 Träslövsläge

Kontakt:
Tel: 034041168
Fax: 034041168
E-post: This is a mailto link