Hoppa till sidans innehåll

Tre Berg CK - Cykel

VÄLKOMMEN TILL TRE BERG CK

 

Tre Berg CK är en ny förening för alla som är intresserade av cykel. Klubben är öppen för alla, för ungdomar, motionärer eller tävlande cyklister.

 

Klubben kommer under första verksamhetsåret att arrangera klubbträningar enligt:


Vuxen&Junior - En vardag/vecka

En presentation och beskrivning av träningen görs på FB samt vem som är ansvarig ledare för passet. Här kommer innehållet varieras utifrån efterfrågan. Allt från nybörjarträningar, tjejkvällar till träningar för elitmotionärer. Vi hoppas att intresse finns, på sikt, för att köra flera parallella grupper. 

Varje träning presenteras som ett FB-evenemang och anmälan bör göras vid intresse för att delta. 

Längd: cirka 1h 30min


Barn&Ungdom - En vardag/vecka

Ungdomsträning vid Planteringen. Här är alla barn och ungdomar välkomna att prova på cykling. Vad för cykel du har är inte det viktigaste utan vi delar upp oss i grupper och anpassar grupperna utifrån deltagarnas förutsättningar. 

Hjälm är ett krav.


Söndagsdistans

På söndagar körs distansträning för er som önskar. Start är 09.00 och rutten anpassas alltid så att du som önskar kommer hem på 3h. Oftast finns möjlighet för dig som vill åka längre att göra så.


Alla av Tre Berg CK arrangerade träningar är öppna och fria för klubbens medlemmar. Det kommer naturligtvis också finnas möjlighet att prova på våra träningar innan man blir medlem.


Alla arrangerade träningar har minst en ansvarig ledare (ungdomsträningar) eller en samordnare/värd (övriga träningar) från Tre Berg CK.


Vidare kommer det skapas möjlighet att delta i träningar där våra några av proffsen i Team Tre Berg - Bianchi håller i passen.


FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

- Håll dig uppdaterad på vad som händer i klubben!

UNGDOMSTRÄNING

 

ungdomsträning

Klicka på bilden för att läsa mer.

Postadress:
Tre Berg CK - Cykel
Tre Berg, Box 45
53221 Skara

Besöksadress:
Tre Berg, Klostergatan 8
53230 Skara

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info