Hoppa till sidans innehåll

Tre Berg CK - Cykel

Följ de senaste uppdateringarna lättast på vår Facebook sida - Tre Berg CK

Hem

VÄLKOMMEN TILL TRE BERG CK

 

Tre Berg CK är en relativt ny förening som bildades 2016. Tre Berg CK är trots det en klubb med stor erfarenhet av både motion, ungdom och elit på både MTB, Landsväg och Gravel. Klubben är öppen för alla som är intresserade av cykel; för ungdomar, motionärer eller tävlande cyklister.

 

Klubben kommer arrangera klubbträningar enligt:

 

Vuxen&Junior - En vardag/vecka

En presentation och beskrivning av träningen görs på FB samt vem som är ansvarig ledare för passet. Här kommer innehållet varieras utifrån efterfrågan. Allt från nybörjarträningar, tjejkvällar till träningar för elitmotionärer. Vi hoppas att intresse finns, på sikt, för att köra flera parallella grupper. 

Varje träning presenteras som ett FB-evenemang och anmälan bör göras vid intresse för att delta. 

Längd: cirka 1h 30min. 

 

Vuxen som Barn&Ungdom på MTB - En vardag/vecka

Vuxen och Ungdomsträning på MTB i och vid Petersburg. Här är alla barn och ungdomar välkomna att prova på cykling. Vad för cykel du har är inte det viktigaste utan vi delar upp oss i grupper och anpassar grupperna utifrån deltagarnas förutsättningar. 

Hjälm är ett krav.

 

Landsvägsträningar

Tisdag och torsdag med start 17:30 samlas vi vid Botan (korsningen Skolgatan/Tullportagatan). Hjälm är ett krav och "fart efter kamrat"

Och även som oftast på söndagar körs distansträning för er som önskar. Start är 09.00 från Botan och rutten anpassas alltid så att du som önskar kommer hem på 3h. Oftast finns möjlighet för dig som vill åka längre att göra så.

 

Alla av Tre Berg CK arrangerade träningar är öppna och fria för klubbens medlemmar. Det kommer naturligtvis också finnas möjlighet att prova på våra träningar innan man blir medlem.

 

Alla arrangerade träningar har minst en ansvarig ledare (ungdomsträningar) eller en samordnare/värd (övriga träningar) från Tre Berg CK.

 

 Varmt välkomna till Tre Berg CK! 

FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK

- Håll dig uppdaterad på vad som händer i klubben!

Postadress:
Tre Berg CK - Cykel
Tre Berg, Krämarevägen 12
53238 Skara

Kontakt:
Tel: 0703289405
E-post: alexander@wetterhall...

Se all info