Hoppa till sidans innehåll

Allmän information inför 2020

01 JAN 2020 20:06
VÄLKOMMEN 2020 OCH GOD FORTSÄTTNING
Nytt år och nya möjligheter för vår bouleklubb. Här kommer lite allmän information.
  • Skapad: 01 JAN 2020 20:06

Jag vill börja med att önska en God fortsättning och välkomna till ett nytt decennium, galet vad tiden går. Vet att uppdateringen av hemsidan inte varit optimal av olika orsaker och ska försöka bättra mig på den punkten. 

När det gäller Hallsvenskan så är läget just nu lite prekärt för båda våra lag, ett i division 1 och ettt i division 2 där vi ligger på 7:e respektive 8:e plats. Två sammandrag kvarstår och de som kommer att spela kommer givetvis att göra sitt bästa för att förbättra placeringarna. Den 11 januari och 8 februari är datumen för de sista omgångarna. 

Sista helgen i januari är det dags för Svenska cupen Dam och följande information har kommit från våra UK:s:  Nu är damlaget klart inför svenska cupen som spelas i Tyringe den 25-26/1.Följande spelare är uttagna:Bodil, Christel, Camilla, Anna och Lisbeth. Lagledare Curt. Alla tummar och tår hålls såklart för laget som vi önskar lycka till. 

När det gäller vår inomhushall har vi fått möjligheten att hyra den detta år också och sen får vi se om något beslut i kommunen tas. Följande information skickades nyligen ut av vår ordförande Claes Hansson: Byggnation av toalett och lite allmän uppfräschning av lokalen i hamnen är påbörjad. Mer info kommer efter helgerna. För att allt ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att man försöker stötta klubben  t ex genom att komma och träna även om det kostar en slant. Sponsring är ju aldrig fel och oavsett hur litet bidraget är, är alla bidrag välkomna. Christina R har tagit sig an projektet att göra en myshörna och om hon inte fått något napp på följande förfrågan:” Sitthörnan” i vår inomhushall börjar ta form! Om du har en skumgummimadrass över därhemma, tar vi tacksamt emot den 😊 (Den måste vara minst 80 cm bred). Den kommer i så fall kläs med tyg och bli sittdynor till soffan." får man mer än gärna kontakta henne. 

Med dessa ord avslutar jag nu detta inlägg och om ni önskar få in något särskilt här på hemsidan är ni välkomna att kontakta mig. 

Vänligen Gunilla Leandersson, webansvarig

Skribent: Gunilla Leandersson
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Postadress:
Trelleborg Boule Klubb - Boule
Gunilla Leandersson, Östergatan 1
23144 Trelleborg

Kontakt:
Tel: 0708279995
E-post: This is a mailto link

Se all info