Hoppa till sidans innehåll

Information till skridskoskolan


IS-SHOW 21-22 APRIL 2017

DJUNGELBOKEN

Nu är det dags för vår årliga isshow. Temat i år är Djungelboken. Vi kommer att ha tre föreställningar den 21-22/4. Den ena föreställningen är på fredag kl 9.30 för kommunens förskolor och skolor. Övriga två är för allmänheten, fredag kl 18.00 och lördag kl 15.00. Här vill vi gärna ha hjälp med att sprida budskapet så vi får många åskådare.

Först och främst måste ni ta beslut om ert barn skall medverka i showen. Skridskoskolans termin slutar 31/3 (vecka 13). Om man vill medverka i showen kommer det att bli showträningar den 5, 7 och 19 april (ingår i terminsavgiften för de som vill medverka i showen.) Ni kommer att få en kallelse om showdeltagande via mail som ni ska besvara med ja eller nej.

INTYG för ledighet fredag
Till fredagens föreställning för skolor (ca kl 9.30) kommer ni att behöva be era barn lediga från skolan. Vi lägger inom kort upp ett intyg som ni kan visa upp för skolan. Det är upp till skolan att bestämma, men intyget visar på vad ert barn ska göra under sin lediga tid.

Rollistan finns publicerad på hemsidan. Där kan ni se vilka roller de olika grupperna skall ha.

GRUPPFÖRÄLDRAR, CAFÈ, ENTRÈ
För att showen skall kunna genomföras krävs föräldraengagemang. Det finns föräldragrupper i tävlingsgrupperna som ansvarar för nedanstående. Om ni har specialkunskap eller kontakter inom något område får ni gärna höra av er till This is a mailto link.

LUTZ: Marknadsföring
FLIP: Ljud och Ljus
ÖGEL: Kuliss
AXEL: Kostym och rekvisita (ansvarar för att ta fram enhetliga riktlinjer för kostymerna men var och en åkare ansvarar för att tillverka sin kostym)
TOELOOP: Städning

Det kommer också att behövas hjälp med gruppföräldrar (föräldrar som ansvarar för en grupp med barn under föreställningarna och hjälper dem att komma i tid, få på sig kläder och skridskor, hålla ordning osv), föräldrar som bemannar kiosk, café och entré. När ni får kallelse till Is-show via mail vill vi gärna att ni skriver i kommentarsfältet vad ni kan vara behjälpliga med och vilka tider.

GENREP
Genrep för alla onsdagen den 19 april. Då måste alla vara närvarande.

FOTOGRAFERING
Fotografering med kläder sker i samband med slingatävlingen den 26 mars för skridskoskolan. Då måste alla kläder vara färdiga.

Mer info kommer löpande på hemsidan.

Frågor: din tränare

Uppdaterad: 10 MAR 2017 07:08 Skribent: Pia Egyptson
E-post: This is a mailto link

 

VÅRA SPONSORER

 
elservice_logga

 

 

  

  
 
 
 
 
 
 
 sponsorhuset_trekk_2016

 

 

 

 

Postadress:
Trelleborgs KK - Konståkning
Söderslätthallen, Klörupsvägen 48
23156 Trelleborg

Besöksadress:
Söderslättshallen, Klörupsvägen 48
23156 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@trelleborgsko...

Se all info