Hoppa till sidans innehåll

IS-SHOW Mamma Mia 2019


Föreställningar:
Fredag 26/4 09.30 Skolor (ca 70 min inkl 5 min sittande paus)
Fredag 26/4 18.00 Allmänhet (ca 1 t 40 min inkl paus)
Lördag 27/4 14.00 Allmänhet (ca 1 t 40 min inkl paus)

ROLL-LISTA

INTYG TILL SKOLA (för ledighet fredag förmiddag)

Det gäller att bestämma vilken arbetsgrupp man vill tillhöra. Vi förväntar oss att alla hjälper till med Årets Höjdpunkt för barnen <3 Vi vill att alla ska få göra det de är bäst på/tycker är roligt men notera att vi måste bemanna alla grupper så alla kanske inte får sitt förstahandsval.

Många grupper har arbete som ska göras innan själva is-showen vilket betyder att det finns alla möjligheter att hitta en grupp att arbeta i oavsett om man kan vara på plats på själva föreställningarna eller ej.

Följande grupper finns:
Kuliss - tillverka kulisser på isen enligt mallar, fixa material
Kostym - ta fram tyg, mönster, etc (efter info från koreografer) för att alla kläder ska bli likadana i gruppnummer, ordna sykväll på Södan då man kan få hjälp av er att sy
Rekvisita - fixa tillbehör som väskor, ljusstakar, utsmyckning, lokal belysning, etc (ljud och ljus i hela arnenan är ordnat)
Reception - arrangera insläpp, biljettkontroll, utlämning av bokade biljetter (i samarbete med Marknadsföringsgruppen), ev försäljning av resterande biljetter på plats.
Marknadsföring/Biljetter - arrangera reklamkanaler till allmänhet och skolor, systematisera biljettförsäljning till allmänhet (i samarbete med shopen), ansvara för anmälningar av skolor, hur de ska sitta på läktare, bekräfta till skolor, skicka entrébiljetter till skolor, fakturahantering för skolor i samarbete med kassör.
Gruppföräldrar - ansvarig för grupp under show (3 olika föreställningar som kan ha olika gruppföräldrar), dvs i omklädningsrum, se till att de har varit på toa, har rätt kostymer, skridskor på i rätt tid, befinner sig på plats bakom isen i rätt tid.
Städning - städteam både fredag och lördag
Cafe - arrangera café fredag kväll och lördag em

OBS: Väljer man ingen grupp via kallelsen kommer vi att placera ut er :-)

Uppdaterad: 03 MAR 2019 11:49 Skribent: Pia Egyptson
E-post: This is a mailto link

 

VÅRA SPONSORER

 
elservice_logga

 

 

  

  
 
 
 
 
 
 
 sponsorhuset_trekk_2016

 

 

 

 

Postadress:
Trelleborgs KK - Konståkning
Söderslätthallen, Klörupsvägen 48
23156 Trelleborg

Besöksadress:
Söderslättshallen, Klörupsvägen 48
23156 Trelleborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@trelleborgsko...

Se all info