Hoppa till sidans innehåll

Mälarcupen -10

09 NOV 2010 11:52
Mälarcupen i Västerås:
  • Skapad: 09 NOV 2010 11:52

 
Tuff helg för TAK`s brottare.
 
6 brottare ifrån TAK ställde i helgen upp i Mälarcupen. Tävlingen är känd för att vara den för närvarande största tävlingen för brottare i Norden, och därmed den tuffaste vad gäller hårt motstånd.
För att lyckas i en sådan tävling krävs att man har en viss lycka när man blir lottad efter invägning så att man inte direkt får möta de som är duktigast i klassen.
Detta drabbades till viss del TAK`s brottare då de stod i början av tävlingen brottaren mot de som hamnade på pallen. Vad som är positivt i detta är att dessa matcher blev jämna matcher, så våra brottare tar sig allt närmare de som befinner sig på de högsta nivåerna. Man får också se på att alla brottare ifrån Trollhättan har gått upp en viktklass, och möter därmed något hårdare motstånd.
På pallen  hamnade Trollhättetjejen Viktoria Karlsson Kvinnor Ungdom 43 kg med en silverplacering efter att ha förlorat finalen mot Sverige ettan Josefin Fredriksson HGB Wrestling team.
Övriga brottare som deltog ifrån TAK var Janina Rydell, Emma Tåqvist, Philip Rydell, Alexander Karlsson samt Moa Tåqvist.

Skribent: Lennart Lorentzen

VÅRA SPONSORER

trestad laser

butlers

citybingo_logo

thn energi

bjorndalens_elektriska

Lidstormsbilsjuntorpstruck

HGB

first hotell kung oscar

 

 

Facebook

Postadress:
Trollhättans AK - Brottning
Granngårdens motion, Lantmannavägen 92
46163 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520496463
Fax: 052037290
E-post: This is a mailto link

Se all info

Facebook