Hoppa till sidans innehåll

Glentons mästarmöte -11

19 DEC 2011 13:23
Främre raden från vä: Viktoria Karlsson, Emma Tåqvist, Malin Jönsson och Alexander Karlsson Bakre raden från vä: Janina Rydell och Jasmine Tegelberg
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:29

Sösdala/Broby

Trollhättans AK's brottare har i helgen gjort upp vem som kan se sig som Sverigebäst i respektive viktklass och åldersgrupp. Trollhättan hade 6 brottare som var antagna i denna merittävling. Viktoria Karlsson Kvinna ungdom var den som nådde bäst resultat med en hedrande 2:a plats. Viktoria gick i finalen mot Helsingborgstjejen Cornellia Kronwall. En match där Viktoria förlorade med 0-2 0-2 i poäng. Viktoria's bästa match hittills mot den vinnande brottaren. Jasmine Tegelberg i flickor yngre 29 kg slutade som god 7:a efter att gått i igenom en tuff tävling. Malin Jönsson i 48 kg flickor äldre slutade även hon på en 7:e plats efter att genomfört tävlingen på ett bra sätt. Janina Rydell i flickor yngre 32 kg kom till slut efter en mängd tuffa matcher på en klart godkänd 5:e placering. Emma Tåqvist flickor yngre 38 kg slutade även hon på en 5:e placering som i sig var en riktigt bra insatts, Emma var en domarmiss ifrån att knipa 4:e placering då det var ett solklart fall till Emmas fördel i en situation.
Alexander Karlsson 38 kg var Trollhättans för dagen enda kille som på sina meriter hade tagit sig till Glenton Mästarmöte. Alexander kunde inte få en tuffare inledning på tävlingen då han stod mot regerande Glentonmästaren Timmy Sköld Norrtälje, matchen slutade 1-0 3-0 till Norrtälje brottarens fördel. Efter denna match fattade Alexander nya tag och vann 7 matcher av 8 möjliga. Alexander slutade till slut på pallen som 3:a. Samtliga brottare ska ha en stor eloge för en mycket väl genomförd tävling.

Skribent: Lennart Lorentzen

VÅRA SPONSORER

trestad laser

butlers

citybingo_logo

thn energi

bjorndalens_elektriska

Lidstormsbilsjuntorpstruck

HGB

first hotell kung oscar

 

 

Facebook

Postadress:
Trollhättans AK - Brottning
Granngårdens motion, Lantmannavägen 92
46163 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520496463
Fax: 052037290
E-post: This is a mailto link

Se all info

Facebook