Hoppa till sidans innehåll
LMC 2013

Lilla Mälarcupen -13

05 NOV 2013 08:29
Trollhättans AK var i helgen iväg med 11 st.brottare och brottades i Nordens största tävling med nästan 800 deltagare och från 6 olika nationer , med bl.a. Ett landslag från USA .
  • Skapad: 05 NOV 2013 08:29

Yngsta deltagaren David Rissanen/Sydhagen gick tuffa matcher och slutade på en god 5:e plats i 24 kg knatte .
Saga Sörö i Fy 32 kg , hade kommandot i alla matcherna och vann en av dem och hade lite otur i dem andra som hon hade ledning i slutade som 9:a i en stor viktklass.
Jasmine Tegelberg slutade 4:a i Fä 37 kg , och hade ledningen i två av matcherna men tyvärr tappade hon det , men har gjort framsteg från förra tävlingen.
Janina Rydell fick en tuff lottning och fick möta en av favoriterna , men tog ledningen med 2-0 och tyvärr vände Zettervall och vann . Och i andra matchen blev det för tufft , men Janina kämpade väl.
Emma Thåqvist vann tre av sina matcher på ett övertygande sätt och brottades kanonbra och respektlöst .Det gjorde att hon fick brottas om bronset , och väl där hade hon lite otur och fick tyvärr ge sig och slutade som en grym 4:a med mer smak .
Malin Jönsson fick en tuff lottning och fick ge sig till slut efter bra brottning mot den slutgiltiga 3:an i klassen och i andra matchen fick hon ännu tuffare motstånd och fick möta en Norska som till slut blev tvåa i klassen. Ser ändå lovande ut iden nya viktklassen.
Patrik och Fredrik Jönsson fick också brottas två tuffa matcher som lika gärna kunnat sluta med vinster i några av dem .
Philip Rydell fortsätter att imponera och vann två bra matcher och fick brottas om 5-6 plats och vann den matchen med siffrorna 18-11 och blev en god 5:a i en viktklass med 13 deltagare.
Alexander Karlsson var tillbaka och tävlade igen och det slutade med en härlig 3:e plats efter mycket god brottning.
Olivia Henningsson radade upp fyra imponerande segrar på rad och gick till final som en ångvält och sopade banan med alla , väl där får hon möta Grace Bullen Norge som är regerande EM mästarinna och gjorde en bra match , men som tyvärr slutade med förlust . Men är en god silver medaljös i en tuff viktklass med Sverige ettan och EM trean Alexandra Sandahl bakom sig i resultatlistan .
Coach Mika Tegelberg , Curre Molin o Rickard Johansson .

Skribent: Johanna Tåqvist

VÅRA SPONSORER

trestad laser

butlers

citybingo_logo

thn energi

bjorndalens_elektriska

Lidstormsbilsjuntorpstruck

HGB

first hotell kung oscar

 

 

Facebook

Postadress:
Trollhättans AK - Brottning
Granngårdens motion, Lantmannavägen 92
46163 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520496463
Fax: 052037290
E-post: This is a mailto link

Se all info

Facebook