Hoppa till sidans innehåll

Ungdomskommittén


För oss i ungdomskommittén är det viktigt att alla trivs i föreningen. Om du har frågor eller funderingar kring något, eller ifall du har något du skulle vilja förändra eller förbättra vill vi gärna att du hör av dig till oss. Vi i ungdomskommittén jobbar med att alla ska trivas och vilja fortsätta spela badminton länge. Vår målsättning är att klubben ska bli så bra som möjligt och att alla ska känna gemenskap, både på och utanför banan. Ibland kan det vara svårt att säga vad man tycker direkt till tränare eller styrelse i en klubb, därför finns vi som hjälp för att du ska trivas.

 

Ungdomskommittén består av Anna Svensson, Matilda Hultfeldt, Ida Ferizi och Rebecca Johnsson.

 

Vår mailadress är This is a mailto link dit är du välkommen skicka frågor eller synpunkter. 

 

 

Ungdomskommitté Trollhättans Badmintonförening

Ungdomskommittén finns för att utveckla klubben. Vi vill komma med nya idéer och förslag som sedan styrelsen ska få ta del av. Hit kan klubbens ungdomar, barn och även föräldrar vända sig om de har förslag på förbättringar eller nya idéer. Vi har tre grundstolpar: Intressera de yngre, påverka klubben/föra fram åsikter och att få en bra sammanhållning bland spelarna.

 

Yngre och äldre tillsammans

Varför?  Ha en bred klubb med god sammanhållning. Alla ska trivas och känna att de är en del av klubben. Alla ska vilja vara kvar och utvecklas. Vi vill att äldre ska känna yngre och tvärtom.

 

Hur?  Aktiviteter för både äldre och yngre, t.ex lagtävlingar. De äldre visar sig för de yngre och skapar på så sätt förebilder. Vi vill få de äldre engagerade genom att låta de hjälpa till med träningar eller spela uppvisningsmatcher.

 

Påverka klubben/föra fram åsikter

Varför? För att alla ska trivas i klubben. Vi vill att de vuxna ska veta vad vi tycker för att på så sätt kunna förbättra klubben. Alla ska känna sig nöjda.

 

Hur? Regelbundet fråga spelare om deras åsikter, frågeformulär m.m. Som vi sedan sammanställer och visar för styrelsen. Vi vill se till att alla vet att vi finns.

 

Sammanhållning och aktiviteter

Varför? För att få bra sammanhållning, vi vill att alla ska trivas. Vi vill skapa en gemenskap och få spelare i alla åldrar att stanna kvar. Vi vill sprida intresse och fortsätta vara en toppenklubb. Vi vill se till att alla har roligt oavsett ålder.

Hur? Hitta på saker för alla på helger/lov m.m. Vi vill att alla ska ha roliga och varierade träningar. Vi ska respektera varandra och alla ska synas.

Uppdaterad: 13 OKT 2013 21:26 Skribent: Annette Lindahl

 

 

Postadress:
Trollhättans BM - Badminton
Nohabgatan 20
46153 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052039939
E-post: kansli@trollhattansb...

Se all info