Hoppa till sidans innehåll

16 pallplatser för TBF i avslutningen !

01 JUL 2019 09:54
En fantastisk tävlingssäsong avslutades vid Gothenburg Open i Alelyckan Sportcenter. Totalt 16 pallplatser för TBF varav 5 guld, och många bra insatser i övrigt.
  • Skapad: 01 JUL 2019 09:54

På bilden syns en nöjd Tom Roslin som vinnare i mixeddubbel U15 med Örebro tjejen Elin Öhling. Också Elsa Ceivik längst till höger med sitt brons.

Tom blev även 2:a i singel U15 och därmed en framgångsrik säsong till ända med bl.a guld i SM.

I U15 klassen blev det också ett brons i mixed klassen genom Elsa Ceivik med Karlstad killen Karl Nord.

 

Det blev även två guld i yngsta klassen, nämligen U11. Detta genom dubbel för tjejer av Tuva Roslin med Askim tejen Anita Harakamani, och av Tobias Ström med Kinnekulle killen Erik Blomberg.

Dessutom blev Tuva och Tobias tvåa i mixeddubbel U11, och Tuva tog även en tredje pallplats genom brons i singel. Det blev även ett brons för Alma Englund i dubbel med Rika Lennerfors från Stockholmsklubben Komet.

 

De resterande gulden togs i U17 klassen. I mixed av Linnea André och Alexander Strandberg och i dubbel av bröderna Johan och Erik Rödin. Men det blev ytterligare fem pallplatser i U17. Silver av Sophie Nordberg Saxberg och Toste Isaksson i mixed och även Toste och Alexander i dubbel. Tre bronsmedaljer i singel av Linnea, Erik och Alexander.

 

I U13 klassen blev det ett brons i singel av Edvard Petre Olsson.

 

Återigen en mycket bra tävling av TBF’s duktiga ungdomar. Nu är det träning som gäller i sommar och tävlingssäsongen startar upp i slutet av augusti för de som är ivriga, för övriga blir det september/oktober för de första tävlingarna.

 

Skribent: Jan Borgstedt
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Trollhättans BM - Badminton
Nohabgatan 20
46153 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052039939
E-post: This is a mailto link

Se all info