Hoppa till sidans innehåll

Dags för TBF-Påvelund i Badmintonligan

07 JAN 2019 22:45
På tisdag kväll gästas Innovatumhallen av ett starkt topplag från Göteborg. Påvelund kommer på besök i näst sista omgången av grundserien. Viktig match för båda lagen.
  • Skapad: 07 JAN 2019 22:45

TBF kämpar om att bli topp fyra i grundserien, vilket i så fall innebär spel i Mellanserie A. Lag 5-7 i grundserien får spela Mellanserie B. Förra säsongen slutade TBF sexa i grundserien, och till slut 7:a efter Mellanserie B, och missade därmed slutspelet som gäller för de sex första lagen. Nu ser det bättre ut för ett slutspel, men viktiga matcher återstår. Och första redan tisdag kväll mot Påvelund hemma, medan TBF avslutar mot Uppsalalaget Fyrisfjädern borta nästa tisdag den 15/1.

 

Imorgon mönstrar TBF ett lag som innehåller sex TBF-fostrade spelare, samt Nikolaj Overgaard och säsongens nyförvärv Daniel Lundgaard.

Hans-Kristian Vittinghus är upptagen för spel i Malaysia Masters, medan Sara Lundgaard är skadad och Sophia Grundtvig är sjuk. Vi hoppas hela spelartruppen är tillgänglig när det drar ihop sig för slutspel.

Mot Påvelund gör 14-åriga Thea Roslin debut i Badmintonligan. Thea kommer spela damdubbel med Emelie Borgstedt. Damsingel kommer spelas av Salisa Chayruksa, och mixeddubbel av Rebecca Johnsson och Nikolaj Overgaard. Herrsinglarna spelas av Mikael Westerbäck och Ludvig Petre Olsson. Avslutningsvis herrdubbel av Overgaard/Lundgaard.

 

Det blir en tuff match mot Påvelund, men självklart är vi laddade för att göra en riktigt bra match inför en förhoppningsvis stor publik även denna gång.

 

VIP-tältet öppnar från 17.00 där det blir mat och matchsnack, och strax efter 18.15 är det inmarsch och spelarpresentation. Första match startar 18.30. Välkomna !

 

Skribent: Jan Borgstedt
Epost: Adressen Gömd

 

Postadress:
Trollhättans BM - Badminton
Nohabgatan 20
46153 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052039939
E-post: This is a mailto link

Se all info