Hoppa till sidans innehåll

Inställt slutspel – Nu Silly Season !

27 MAJ 2020 11:11
Efter det definitiva beskedet tagits att semifinaler och final i lag-SM blivit inställt så är det nu fullt fokus på nästa säsong. TBF har haft sin bästa säsong hittills om man ser till resultat och placering i VICTOR Badmintonligan. Månde bliva ?
  • Skapad: 27 MAJ 2020 11:11

Denna tredje säsong i högsta ligan nåddes en semifinalplats. Såklart mycket tråkigt att inte få spela denna semifinal men ett förståeligt beslut att ställa in pga covid-19 situationen.

Förbundet hade beslutat att semifinaler och final skulle spelats i Innovatumhallen 13-14 Juni, men nu får vi istället ta sats mot nästa säsong.

Som sagt, succesivt har TBF tagit steg för steg, först ett räddat kontrakt, sedan kvartsfinal och nu alltså semifinal. Vad kan det bli vårt fjärde år i ligan ?

 

På bilden ovan syns delar av den sportsliga ledningen i TBF för VICTOR Badmintonligan som drar upp riktlinjerna för säsongen 2020/2021. (På bilden från vänster Lasse Westerbäck, Stefan Nilsson, Jens Olsson, Jesper Olsson och undertecknad. Saknas på bilden gör Niclas Johansson)

En trupp för VICTOR Badmintonligan ska spikas, och vi siktar på ca 12 spelare. Vi kommer löpande presentera spelare för spelare, med start inom kort. Några är redan klara, men diskussioner pågår med flera stycken, varav några potentiella spännande nyförvärv. Det som ställer till det lite är covid-19 situationen, men faktiskt mycket positiv feedback när det gäller sponsring, som är en viktig del när truppen inklusive tränare ska kontrakteras.  

Men även trupper för våra tre andra serielag ska planeras. Vi hade ju förra säsongen ett lag i Div 1 Mellan, och ett lag som ”vann” div 3 när stoppet efter fyra sammandrag slog till. Även en topp plats för vårt div 4 lag, så nu väntar vi med spänning vad det blir för serier och indelning för våra lag säsongen 2020/2021.

Skribent: Jan Borgstedt
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Trollhättans BM - Badminton
Nohabgatan 20
46153 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052039939
E-post: This is a mailto link

Se all info