Hoppa till sidans innehåll

Rydström till TBF !

18 JUN 2020 15:26
TBF är glada att presentera första nyförvärvet inför säsongen 2020/2021. Det är Alexander Rydström från Malmö. Alexander är redan på plats i Trollhättan och tränat med klubben sedan en tid tillbaka.
  • Uppdaterad: 18 JUN 2020 15:26

Det är en ung, fyller nitton år i sommar, och spännande spelare som ansluter till TBF’s trupp. Alexander tog brons vid Junior-SM som spelades i Trollättan i februari, som nu blir ny hemmaplan. Ska bli intressant att följa hans utveckling i den nya träningsmiljön som håller på att byggas upp i Trollhättan. Mera information träningsmiljön kommer senare.

 

Moderklubb är Sjöbo, men gick tidigt till Malmö BMK. Har även representerat danska klubben Hvidovre. Har tränat på Badmintongymnasiet (NIU) i Malmö och även på danska Center of Excellence. Förutom det senaste J-SM bronset har Alexander även fler SM-medaljer på ungdomssidan. På meritlistan finns också fina vinster över bra spelare på Europa touren.

 

” – Jag valde TBF för att det känns som en klubb som kan hjälpa mig till nästa nivå och en hög nivå. Jag valde även TBF för att det känns som en väldigt familjär klubb där alla hjälper varandra för att ta sig till nästa nivå. ”

 

Från TBF’s sida är det väldigt roligt att höra att Alexander vägde in och valde TBF för den positiva anda som finns, där vi alla strävar mot samma mål och i en bra glädjefylld träningsmiljö.

 

Mål för säsongen för Alexander är att fortsätta utvecklas och göra bra resultat i internationella tävlingar. Vi i TBF välkomnar Alexander och kommer göra vårt yttersta för Alexander ska trivas hos oss och fortsätta utvecklas till en ännu bättre spelare.

 

TBF’s trupp inför 2020/2021 kommer bestå av ca 12 spelare. Klara hittills är Sara Lundgaard, Daniel Lundgaard, Ludvig Petre Olsson och Alexander Rydström. Mera info kommer inom kort, även om tränarna.

Skribent: Jan Borgstedt
Epost: Adressen Gömd

 

 

Postadress:
Trollhättans BM - Badminton
Nohabgatan 20
46153 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052039939
E-post: This is a mailto link

Se all info