Hoppa till sidans innehåll

Trollhättans BSK - Bågskytte

 

 

Välkommen till Trollhättans Bågskytteklubb!

Från och med 19 april tränar vi på utomhusbanan. Under våren kommer det i första hand vara klubbens medlemmar som får träna och vi kommer vara mer restriktiva med prova-på-skyttar. Detta på grund av covid-19. 

Bågskytte är en sport som passar tjejer, killar, unga och gamla! Är du 10 år eller äldre får du gärna prova på men är du yngre än 13 behöver du ha med dig någon vuxen också.

Bågskytte handlar mer om teknik och koncentration än styrka. På våra nybörjarträningar har vi duktiga tränare som hjälper dig att komma igång. 

På sommaren håller vi till på vår utomhusbana som ligger bakom Ängens gård och på vintern tränar vi i Skoftebyskolans gymnastiksal.

Prova-på-skytte sker cirka en torsdag i månaden men kan komma att ställas in just nu på grund av covid-19. Du behöver anmäla dig innan du kommer och att prova på kostar 50kr för juniorer och 100kr för seniorer.  Här finns schema och mer information om du är intresserad av att prova på

Välkommen!

tavla 

Nyheter från Trollhättans bågskytteklubb

Nyheter från SF

2021-10-18
Susanne Lundgren, Timrå, kommer ersätta Therese Lundqvist på posten som Föreningskonsulent/utvecklare och med därtill hörande arbetsuppgifter.
 

Postadress:
Trollhättans Bågskytteklubb - Bågskytte
Fredrik Sahlin, Nygatan 8b
46134 Trollhättan

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: trollhattansbk@hotma...

Se all info