Hoppa till sidans innehåll
DM Ulricehamn 2012

Fina framgångar med bröder som "sticker" ut , och vilken uppslutning det blev!


Vilken fantastisk helg med framgångar på många sätt, men framförallt också en uppslutning av föräldrar och spelare vilket ger hopp för en bra bordtennis bredd i Trollhättan!

Se nedan referat från DM helgen i Ulricehamn!

 

Fina framgångar för ”brödra duo” !

 

DM i bordtennis avverkades i helgen den 10-11 november i Ulricehamn, och TBTK skördade hela 5 medaljer, 2 guld 2 silver och 1 brons. Bäst gick det för ”brödraduon” Filip och Alexander Karlsson som hade ett riktigt lyckat mästerskap.

Filip började dagen med att vinna P15 dubbel tillsammans med Anton Bengtsson Falköping BTK, där de i finalen besegrade klubbkompisarna Joakim Roos och Robin Larsson med 3-0.

Filip fortsatte sedan i P14 att vinna, och kunde efter att ha besegrat Adam Larsson Mariedal IK i finalen med 3-1 i set kliva överst på pallen och titulera sig distrikts mästare.

Detta gav också Filip en biljett till junior SM som till våren avverkas i Varberg

Filip fortsatte sedan att storspela och kunde även i P15 klassen gå fram till final, men fick där se sig besegrad av Emin Kovacevic Herrljunga BTK med 3-1.

Jakob Heideman spelade riktigt bra i P12 och var ytterst nära att ta sig till kvartsfinal men föll i avgörande set med 12-10, surt men ändå en väldigt bra prestation.

I P13 var det Robin Larsson som lyckades bäst, och tog sig till åttondelsfinal där det blev förlust med 3-1 mot Andreas Larsson Mariedals IK.

På söndagen lyckades sedan Alexander Karlsson kvala in sig till regions finalen i Pingisiaden som kommer att avgöras i Dals Ed i december. De fyra bästa där går sedan vidare till ett riks slutspel som avgörs i samband med stora SM för seniorer.

Rasmus Larsson var ytterst nära han också att kval in efter storspel, men fick tyvärr ge sig mot Jalmar Sandberg Herrljunga med 10-8 i skiljeset.

Totalt en väldigt lyckad helg för klubben som hade hela 12 ungdomar till spel, vilket visar att klubben är på stark frammarsch.

Övriga deltagare förutom ovan nämnda var: Jakob Karlsson, Måns Björsgård, Linus Lindberg, Jonathan Nilsson, Joel Färjhage, samt Alice Gustafsson, vilka huvudtränaren Stanley Larsson bara hade positiva ord om gällande deras insatser.

 

På platsen redaktör var Örjan Karlsson

(som var med och tog brons med Filip i dubbeln)

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:00 Skribent: Thomas Nilsson

Klicka på bilden för att följa oss på

 Namnlös Like_1

Serier: 2018/2019

A - laget div 2
B - laget div 3
C1 - laget div 4
C2 - laget div 4
D - laget div 6

För att se  rankingen "klicka" här !

 

Klicka på "Sydsportloggan" nedan för att komma till hemsidan vid beställning av material eller ring
042-77555 vid "snabb beställning".
Sponsorer:
THN EnergiMellby rörNolatoStavreLKV byggBeijerMM målarserviceGlentons priser

Postadress:
Trollhättans BTK - Bordtennis
Kanaltorget 7
46131 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46707665125
E-post: This is a mailto link

Se all info