Hoppa till sidans innehåll

Arkiv


SM 1Maj 2009

 

Trollhättans Handikappidrottsförening var i helgen (den 1 maj) och spelade Svenska Mästerskapet i bowling. Resan påbörjades kl 10.30 från Trollhättan till Nyköping och Railways vandrarhem för inkvartering. Sedan åkte vi till bowlinghallen för spel.

14 stycken spelare deltog från Trollhättan. När alla hade spelat sina sex serier var vi långt framme i resultatet, men det var 2 dagar kvar. Det var en lycklig skara som återvände till vandrarhemmet där det delades ut plaketter från SM:et samt tröjor med namn på som några beställt.

Sammantaget gjorde Trollhättans spelare mycket bra ifrån sig. Resultatlista kommer att sättas upp senare i klubblokalen.

 

 

Lyckat julbord med god julmat och trevligt sällskap!

Veckan innan jul genomfördes klubbens årliga julbord.

Tack till våra sponsorer.

julbord09

 

THIF-are i Älvaträffen

2008-12-04

Lidköping

I lördags deltog 15 medlemmar i Älvaträffen. Tävlingen gick över tre serier.

Bäst av Trollhättespelarna var Tobias Sundgren i klass C, som fick 517 poäng och Torny Moqvist på 402. I damer klass C var Ulrika Wrede bäst med 402 poäng och Jessika Johansson med 398.

I klass D damer var Anders Sävström bäst med 359 poäng följt av Jan Karlsson med 349. Victoria Tössberg blev bäst i klass Ränna med 388 poäng.

Källa: ttela


Lyckad bowlingresa

2008-10-04

Halmstad

På lördag åkte vi med elva spelare till Halmstad för att delta i Hallands Open för funktionshindrade. Det blev en lyckad resa.

I klass Ränna vann Viktoria Tössberg kvalificeringen, för att i finalen bli tvåa efter Anders Ryrhed. I klass D herr blev Anders Sävström femma och Jan Karlsson sjua. I klass B herr vann Tobias Sundgren kvalet på 837 poäng, för att i finalen bli tvåa.

I klass D damer kom Sandra Kyrk tvåa i finalen. B damer kval vanns av Nina Albinsson, som slutade tvåa i finalen och Ulrika Wrede blev trea.

Källa: ttela


 Fredrik Mowitz Distriktsmästare2009

Seger för Fredrik i Skövde

2008-10-01

Skövde

I lördags deltog 17 spelare från THIF i en bowlingtävling i Skövde.

Det var blandande framgångar. Fredrik Mowitch vann klassen Olic med 467 poäng. I klass A/B damer lade Ulrika Wrede beslag på en tredjeplats och Nina Albinsson blev sjua.

 

Tobias Sundgren 3:e plats DM 2009

I klass C herrar kom Tobias Sundgren trea och i herrar klass D kom Anders Sävström på femte plats. Sjundeplats blev det för Sandra Kyrk i klass C damer.

I Gotlandsränna kom Anders Ryrhed på femte plats.

Källa: ttela


 Anders i spetsen

"Bragd" av Trollhättans HIF

2008-08-30

Skövde

THIF har tävlat i Billingebragden. I triathlon hoppades THIF kunna försvara segern från 2006 vilket man gjorde. Efter Anders Ryrheds cykellopp blev det Nina Albinssons tur att springa en kilometer. Efter halva distansen blev hon dock omsprungen av Änglarnas duktige löpare. Efter det var det Tobias Sundgrens tur att simma. Han hann ikapp och förbi så THIF återigen kunde ta hem segern.

I duathlon kom THIF 1 på 13:e plats och lag 2 på 18:e.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:21

SPONSORER TILL THIF

 

  

SVENSKA  SPEL

 

Vi sponsrar THIF!

 

SWEEDBANK

 

 

 

 

LÄNSFÖRSÄKRINGAR

seb

Postadress:
Trollhättans HIF - Bowling
Agne Andersson, Galoppvägen 37 C
46198 Trollhättan

Besöksadress:
THIF:s lokal, Hjortmossegatan 89
46151 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0520425041
E-post: agne.2.andersson@hot...

Se all info