Hoppa till sidans innehåll

Sponsor och supportergruppen!


FÖR DIG SOM ÄLSKAR ATT UPPLEVA KÄNSLAN PÅ ISEN FRÅN LÄKTARPLATS

 

KOM MED I KK TV:S NYSTARTADE SUPPORTER- OCH SPONSORGRUPP!

 

Vilka är vi?

Vi är föräldrar, syskon, släktingar, vänner, f.d. aktiva, tränare, företagare/sponsorer med flera som tycker att konståkning är en sport som förtjänar uppskattning och har ett stort publikt värde.

Vad vill vi?

Vi vill stödja alla aktiva i Konståkningsklubben Trollhättan Vänersborg och bidra till att göra konståkningen tillgänglig för fler – både på och utanför isen.

Vad gör vi?

Vi bidrar alla på olika sätt utifrån våra förutsättningar; ekonomiskt i form av bidrag och/eller handgripligen genom att till exempel bistå med våra arbetsinsatser i samband med klubbens olika arrangemang eller genom att skänka vinster till lotterier, baka kakor och/eller liknande. Vi kan välja att fokusera på olika områden utifrån klubbens aktuella behov under innevarande säsong.

Vad får vi tillbaka?

Alla medlemmar i KK TV:s supporter/sponsorgrupp får ett personligt SUPPORTERKORT som berättigar till gratis fika och de bästa sittplatserna i samband med klubbens arrangemang under säsongen.        Vi får ta del av klubbens nyhetsbrev och nyttja klubbens lokaler (i mån av tillgång) för egna sammankomster. Vi får nyttja klubbens hemsida och kontaktnät för att nå ut till alla medlemmar enligt överenskommelse med styrelsen. Och vi får en massa roligt på köpet!

 

SÅ BLIR DU EN AV OSS:

Genom att betala valfri summa från 100 kr och uppåt till KK TV. Betalning kan ske kontant eller via bankgiro 5474-4925. Ange att pengarna ska gå till supporter- och sponsorgruppen!

Du väljer själv om du dessutom vill gå med som stödmedlem i klubben. Stödmedlemskap kostar 100 kr per säsong och person, alternativt 350 kr per familj.

För medlemskap krävs fullständigt personnummer och kontaktuppgifter.

Om du endast vill vara med i supporter- och sponsorgruppen behöver vi bara dina kontaktuppgifter så att vi kan skicka ut nyhetsbrev och supporterkort.

 

DITT STÖD BEHÖVS – FÖR ALLA SOM ÄLSKAR KÄNSLAN PÅ ISEN!

 

NYHETSBREV 2014-15 1

Uppdaterad: 08 JUN 2016 05:58 Skribent: Pernilla BredbergGKN

 

ARV_logo_RGB

 

Jamlik_ishall_logo

untitled

 

blomsterhallen

Sjuntorps truck och maskin

Postadress:
KK Trollhättan-Vänersborg - Konståkning
Maria Johansson, Skoftebygatan 12
46154 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 052070405, 0703562549
E-post: This is a mailto link

Se all info