Hoppa till sidans innehåll

25-manna 2018!

2018-10-07 17:06
Det blev succé på 25-manna med två fullföljda lag, där lag 1 även blev bästa västgötalag på 63:e plats. Bosse har agerat exemplarisk reseledare och summerar resan nedan.
  • Uppdaterad: 2018-10-07 17:06

Efter att dammsugit Trollhättan samt grannklubbarna så lyckades vi till slut få ihop 50 löpare, den sista på vägen upp, Ingrid Sahlen (f. Martander). Johan Eriksson, Gabriel o Isak Thörnblad, skall ha ett jättetack för att ni ställde upp och bidrog till en ny succéhelg.

Konceptet i år följde de senaste åren med avresa från Torsbovallen runt 15:00. Käkade en näringsriktig middag vid Brändåsen, ingen skräpmat här inte....lång näsa här....

Sara väntade som vanligt på exakt samma kvadratmeter i Örebro, anlände till Kvarnskolan i Jakobsberg strax efter 21.

Som de idrottsmän/-kvinnor vi är så var det febril aktivitet för att fylla våra madrasser för att sedan somna in för att vakna piggare än ever för lördagens huvudtema, 25-manna. Över 360 startande lag.

Två lag från TSOK stod på startlinjen efter en minutiös analys och klanderfri uttagning av Bengan o Agneta. Secket team...

Tror innerst inne att ingen hade tänkt sig den utveckling som skulle komma. 1:a laget började dominera i skogarna och slutade som 63:a, helt fantastiskt sprunget av samtliga o ivrigt påhejade av hela TSOK....

2:a laget plockade kontroll efter kontroll på ett stabilt sätt och tyvärr fick vi med bara 2 minuters marginal skicka ut Arne, Gunilla o Ingrid i omstart, men vad gjorde väl det, godkänt lag med placering 313. Gött mos!

Tror det var ett rätt tröttkört gäng som intog en mer än väl välförtjänt middag o dessert på Scandic. Vi möttes av både Idoler (förutom de vi själva är) och ett hyfsat party, några var nog lite sugna att hänga på men vi mognare män o kvinnor fick styrt upp det hela med att förklara att vi har tävling imorgon också.....

Det släcktes tidigt även på lördagskvällen och vi vaknade till lite gråmulet, ruggigt o lite blåsigt väder.

I takt med att vi startade fick också solen upp sina ögon o det blev en riktigt trevlig dag för de flesta även på denna 25-mannamedel. 

Vi har flera topp 10 placeringar vilket är sketbra gjort.

I skrivande stund har vi just inmundigat en görgo måltid på Dinners med alternativa matställen utanför Arboga.

 

Reisleitern skulle med denna lilla sammanfattning vilja tacka ALLA för en fantastiskt trevlig helg med både sportsliga o sociala framgångar, det är inga problem att arrangera detta för man står aldrig ensam!

Tack allihopa!

 

Nu tränar vi på och kommer laddade som bara den 2019...

 

Reisleitern!

Skribent: Bo Westerberg

 

EventorBanner160x38_3

 

 

 

lansforsakringar

 

team_sportia_new

 

ullmax_logo 

 

Postadress:
Trollhättans SOK - Orientering
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Besöksadress:
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46 520-429040
E-post: This is a mailto link