Hoppa till sidans innehåll

Noteringar från OL-sektionens styrelsemöte

23 JUN 2020 21:36
Onsdagen 17 juni hade OL-sektionen styrelsemöte. Styrelsen har som ambition att regelbundet förmedla information på hemsidan, så här kommer lite noteringar.
  • Skapad: 23 JUN 2020 21:36

Bostadsbyggnation vid Lärketorpet söder om NÄL är nära förestående. Det kommer att påverka milbanan som måste dras om. Arbete pågår för att se hur TSOK  påverkas och vilka möjligheter vi har att påverka.

Sponsorkommittén har planer på att göra om skyltarna med information och sponsorer vid parkeringen och grusplanen. Ett förslag finns framme.

Ungdomsträningen startar igen 20/8. Träningsprogram finns upprättat. På torsdagarna blir fokus att vara vid Skidstugan – inte åka iväg. Under våren har det ibland saknats uppföljare vid träningarna, något vi får jobba med inför hösten.

Torsdagarna 27/8 och 3/9 ordnas en aktivitet ”Hitta Ut – motionsorientering”. Syftet är att ge ”Hitta Ut:are” möjlighet att prova på OL. Det ska gå att ta kontroller på samma sätt som Hitta Ut eller gå/springa en bana med/utan tidtagning. Enklare utbildning och ledsagare ska finnas på plats. Vi undersöker möjligheterna att få ut inbjudan till alla ”Hitta Ut:are”. Även klubbmedlemmar är välkomna. Vill du hjälpa till – hör av dig till OL-sektionen!

TSOK SAKO-träning 4/8 kommer att genomföras enligt ”Veckans bana”-konceptet.

Innovatum har frågat om TSOK kan anordna en orienteringsaktivitet för barnfamiljer vid Åkers gård i Gamle Dal den 22 juli. Kul att vi fått frågan! Vill du vara med och hjälpa till – hör av dig till Agneta Berlin!

DM är flyttat till hösten, två helger i början av september. Vi rekar boende för båda helgerna men vi ligger lågt med bokning tills vidare då det är oklart om det går att genomföra DM pga covid-19.

 Klubbresan till 25-manna blir inte av – arrangemanget är tyvärr inställt pga covid-19.

 Hör gärna av er med ideér och synpunkter!

 /OL-sektionens styrelse

Eva Bäcklund, Hans Kööhler, Simon Andersson, Patrik Svantesson, Stefan Hornebrant, Håkan Schmidt, Sven-Arne Karlsson (adj)   Mail: This is a mailto link

Skribent: Håkan Schmidt

 

EventorBanner160x38_3

 

lansforsakringar

 

team_sportia_new

 

ullmax_logo 

 

    

 

Postadress:
Trollhättans SOK - Orientering
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Besöksadress:
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46520429040
E-post: This is a mailto link