Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Det finns många orienteringstävlingar runt om i Sverige. I Eventor finns Tävlingskalender, Tävlingsinformation, Anmälan, Startlistor och Resultat. Vi har valt ut en del av dem i Tävlingsplanen

För att kunna anmäla sig till tävlingsklasser behöver man vara medlem i TSOK och ha fått en inloggning till IdrottOnline(IOL). Man behöver även vara registrerad som aktiv orienterare i medlemsregistret för att kunna logga in på Eventor med IOL-inloggningen. I Eventor finns handledning för hur man gör.

Var och en kan anmäla sig själv. Det går även bra att be någon annan klubbmedlem eller kansliet om hjälp. Två gånger per år skickar klubben ut faktura på tävlingsavgifter. Klubben ger bidrag enligt Ersättningsreglerna.

Lag till stafetter anmäls av Uttagningskommitté som har utsetts av sektionen. Läs om stafettplanering och förhållningssätt. 

Vi hjälps åt att ta med klubb-vimpel och tält om det behövs. Det finns en lista med ansvariga. Vimpel och tält finns i skåp i receptionen. Skriv upp på listan på dörren att du lånat och lämna tillbaka i gott skick. Det går bra att hänga på tork i omklädningsrummet om det är blött.

I Poängpriset räknar vi samman framgångarna för alla från 13 år och uppåt. Prisutdelning är på OL-avslutningen. Eventor har även en Svrige-lista från 15 år och uppåt där man kan mäta sig mot andra.

Uppdaterad: 04 JUL 2017 12:37 Skribent: Martin Mandinger
E-post: Adressen Gömd

meny_tsok.gif

meny_orientering_gron_bakgrund.gif

meny_cykel.gif

meny_skidor.gif

 

EventorBanner160x38_3

 

ullmax_logo 

 

    

 

Gynna våra sponsorer:

Se alla sponsorer

Postadress:
Trollhättans SOK - Orientering
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Besöksadress:
Skidbacksvägen 17,Skidstugan
46158 Trollhättan

Kontakt:
Tel: +46520429040
E-post: This is a mailto link