Hoppa till sidans innehåll

Anmälan tävlingar


Kom ihåg att anmäla er till tävlingar. Kolla SSF:s tävlingskalender på skidornas sida. De flesta tävlingar i distriktet och övriga landet finns där med info om anmälningsstopp, inbjudan mm. Undantag finns för vissa långlopp o Vasaloppet som har egna anmälningsförfaranden

 

Klicka här nedan för att öppna kalendern:

Tävlingskalender

 

Ni kommer fr.o.m säsongen 17-18 att få anmäla er själva. Instruktion om hur detta går till kommer att ges på ett föräldramöte under hösten, och kommer även att finnas här. För att kunna anmäla sig krävs att man är registrerad som medlem i klubben.

Anmälningsförfarande:

För att kunna anmäla sig måste du gå in via Trönö IK:s hemsida.

1) Gå in i tävlingskalendern IdrottOnline(klicka på tävlingskalender här ovan). Det ska då stå Trönö IK i övre vänstra hörnet.

2) Välj längdåkning o distrikt i rullllisterna, tryck "Sök", och därefter "Välj Evenemang" genom att trycka på tävlingens namn, ex Trönöskidan.

3) Då kommer du till en sida med nyttig info om tävlingen,såsom klickbara filer med inbjudan mm oftast i pdf-format.Tryck på "Till anmälan". OBS:Anmälan måste vare öppnad från arrangören för att det ska gå att anmäla sig. (Ibland kommer också upp en sida om motionsklasser, klicka "Fortsätt").

4) "Välj person" (den tävlandes namn) i rullisten genom att markera den tävlandes namn, du kan få scrolla en del för att hitta. Därefter klicka på "Fortsätt".

OBS! Hittar du inte den tävlandes namn, välj under "Aktiv i gren" = "Alla grenar"

5)Välj "Klass/diciplin", ex D 13/14, i scrollisten. Därefter klicka på "Fortsätt".

6)Du kommer då till en bekräftelsesida. Finns e-postadress reigstrerad på den aktive kommer bekräftelsemail att skickas ut.

7)Klubben står för anmälningsavgiften. De flesta tävlingar faktureras till klubben, men tävlingar som ska betalas i samband med anmälan betalar ni själva, se info om detta i inbjudan. Ni får sen vid säsongsslut  betalt av klubben för gjorda betalningar, ta då kontakt med vår kassör, Helena Palm-Höijer, 070-2097365, som hanterar anmälningsavgifterna.

8)Klart.

En förutsättning för att kunna anmäla sig via Idrotten OnLine är att man har sökt medlemskap i Trönö IK och fått detta beviljat.  

Klubben står för anmälningsavgiften. Vid efteranmälan står åkaren för avgiften.

OBS viktigt! Du kan/ska också avanmäla dig, tex pga sjukdom eller annat. Detta kan göras så länge anmälan är öppen.

 

Behöver ni hjälp kontakta någon i skidsektionens styrelse.

 

Kom ihåg att meddela dig om du inte kan delta pga sjukdom eller annat, till någon i skidsektionen, viktigt för arrangören att få in strykningar när vi kommer till tävlingen.

Uppdaterad: 26 MAJ 2018 08:10

Postadress:
Trönö IK - Skidor
Orsten 713
82695 Trönödal

Kontakt:
Tel: 0702701309
E-post: helenaleander@hotmai...

Se all info