Hoppa till sidans innehåll

Strötid & abonnemang 2017


Strötider bokas HÄR eller på datorn i hallentrén.

Alla priser hittar du i prislistan HÄR.

Vardagar mellan 07.00 och 14.00 spelar veteraner till ett lite lägre pris (se prislistan). Veteran är man fr o m att man fyllt 65 år. Detta gäller endast medlemmar. Från v5 2018 tas ingen bokningsavgift ut längre utan man debiteras hela beloppet vid bokningstillfället. Avbokning måste ske 12 h innan utsatt tid för att avgiften ska återgå till kontot.

Strötid junior - gratisspel
Styrelsen har fattat beslut om att låta våra juniorer spela gratis på obokade tider. Vi vill ha fler juniorer som spelar spontantennis med varandra!
Följande gäller för denna typ av bokningar:
Gratisspel för juniorer är ett sätt för klubben att premiera spontanspel för våra juniorer. Om detta missbrukas, får klubben ta ställning till om vi ska ha detta kvar
För att nyttja gratisspel krävs det att att systemet visar obokade banor (grönt) samt att man endast trycker i spelnyckeln och startar spel.
Förutsättningen för att nyttja denna förmån är att minst en av spelarna är junior på banan.
Endast en bana åt gången kan nyttjas med denna funktion. Dvs man kan inte tända upp två banor för gratisspel med samma nyckel.
Om man vill säkerställa att få spela en specifik tid, rekommenderar vi att bokning sker. Om man bokar en tid med seniorkonto, får start av spel inte ske med juniornyckel.

 

Information om abonnemang

Nedan följer de villkor som gäller vid tecknande av abonnemang hos TVTK. 

Antalet abonnemangstillfällen är totalt 36 st fördelat på 16 under hösten och 20 under våren. Under sommaren gäller inga abonnemang i hallen och det går heller inte att spela på sin abonnemangstid på våra utomhusbanor. Abonnemangen gör uppehåll för höstlov, jullov, sportlov, påsklov samt KM. För att teckna abonnemang för utebanorna, kontakta TVTK kansli via This is a mailto link

Avgiften för abonnemangen betalas i förskott två gånger per år (höst respektive vår) enligt ordinarie faktureringsrutin från TVTK. Faktureringen sker via mailfaktura (PDF).TVTK förbehåller sig rätten att inför varje nytt spelår förändra avgiften för abonnemanget i enlighet med styrelsens beslut. Fakturering av ett abonnemang kan endast ske till den person som står som ägare av abonnemanget, och kan inte delas upp på olika personer. Vid ej betalad avgift äger TVTK rätten att häva kontraktet och återta speltiden.

TVTK äger rätten att vi tävlingar eller motsvarande ta eventuella abonnemangstider i anspråk. Detta regleras genom kompensation av abonnemangsägarens spelkonto med motsvarande kostnad för strötidsspel. Information om detta ska gå ut till abonnemangsägarna senast två veckor innan tiden tas i anspråk.

En ägare till ett abonnemang äger rätt att koppla fritt antal spelnycklar till sin speltid. Detta görs via Hallansvarig i TVTK.

En förutsättning för att teckna abonnemang i TVTK är att man är medlem i klubben. Mer om hur du blir medlem kan du läsa HÄR.

Uppsägning av abonnemanget måste ske senast 31 maj inför kommande terminer via This is a mailto link

Tack för att du väljer att teckna en abonnemangstid hos TVTK.

Uppdaterad: 24 JAN 2018 09:31 Skribent: Jonas Ivervall

Postadress:
Trosa-Vagnhärads Tennis - Tennis
Industrigatan 15
61933 Trosa

Besöksadress:
Industrigatan 15
61933 Trosa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info