Hoppa till sidans innehåll

Strötid & abonnemang


Alla ströder bokas via MATCHi som du hittar HÄR.

Alla priser hittar du i prislistan HÄR.

Vardagar mellan 07.00 och 14.00 spelar veteraner till ett lite lägre pris (se prislistan). Veteran är man fr o m att man fyllt 65 år. Detta gäller endast medlemmar.


Strötid junior - gratisspel

Styrelsen har fattat beslut om att låta våra juniorer spela gratis på obokade tider. Vi vill ha fler juniorer som spelar spontantennis med varandra!
Följande gäller för denna typ av bokningar:
Gratisspel för juniorer är ett sätt för klubben att premiera spontanspel för våra juniorer. 
För att nyttja gratisspel krävs det att att systemet visar obokade banor och att man bokar tidigast 4 timmar innan.
Förutsättningen för att nyttja denna förmån är att minst 50 % av spelarna på banan är juniorer. 


Information om abonnemang

Nedan följer de villkor som gäller vid tecknande av abonnemang hos TVTK. 

Antalet abonnemangstillfällen är totalt 36 st fördelat på 16 under hösten och 20 under våren. Under sommaren gäller inga abonnemang i hallen och det går heller inte att spela på sin abonnemangstid på våra utomhusbanor. Abonnemangen gör uppehåll för höstlov, jullov, sportlov, påsklov samt KM. För att teckna abonnemang för utebanorna, kontakta TVTK kansli via This is a mailto link

Avgiften för abonnemangen betalas i förskott två gånger per år (höst respektive vår) enligt ordinarie faktureringsrutin från TVTK. Faktureringen sker via mailfaktura (PDF).TVTK förbehåller sig rätten att inför varje nytt spelår förändra avgiften för abonnemanget i enlighet med styrelsens beslut. Fakturering av ett abonnemang kan endast ske till den person som står som ägare av abonnemanget, och kan inte delas upp på olika personer. Vid ej betalad avgift äger TVTK rätten att häva kontraktet och återta speltiden.

TVTK äger rätten att vi tävlingar eller motsvarande ta eventuella abonnemangstider i anspråk. Detta regleras genom kompensation av abonnemangsägarens spelkonto med motsvarande kostnad för strötidsspel. Information om detta ska gå ut till abonnemangsägarna senast två veckor innan tiden tas i anspråk.

En förutsättning för att teckna abonnemang i TVTK är att man är medlem i klubben. Mer om hur du blir medlem kan du läsa HÄR.

Uppsägning av abonnemanget måste ske senast 31 maj inför kommande terminer via This is a mailto link

Tack för att du väljer att teckna en abonnemangstid hos TVTK.

Uppdaterad: 24 JAN 2018 09:31 Skribent: Jonas Ivervall

Postadress:
Trosa-Vagnhärads Tennis - Tennis
Industrigatan 15
61933 Trosa

Besöksadress:
Industrigatan 15
61933 Trosa

Kontakt:
Tel: 000000000
E-post: This is a mailto link...

Se all info