Hoppa till sidans innehåll

Allmän information


TVTK´s styrelse och tränare lägger mycket stort fokus på att bygga upp en väl fungerande träningsverksamhet från minitennis, juniorer, A-lag till vuxenträning. Oavsett ålder är det mycket viktigt att vi har roligt på banan men också att man får en utveckling i sin tennis.

HÄR kan du läsa om hur träningen drivs och vilka regler vi har att följa.

Träningsverksamheten är idag mycket omfattande och vi har två anställda tränare och ett antal hjälptränare till vår hjälp. Vi delar in träningen i tre terminer:

- Hösttermin
- Vårterminen
- Sommartermin

Anmälan för höstterminen gäller även för vårterminen. Sommarterminen krävs det en separat anmälan. Varje termin faktureras individuellt och faktureringen sker digitalt i pdf-format från TVTK kansli.

Höstterminen börjar i samband med skolstarten och sträcker sig fram till jullovet. Beoreonde på planeringen, kan det göras uppehåll för höstlovet. Vårterminen sträcker sig från januari till början av maj och från maj månad börjar sedan våran sommartermin som sträcker sig fram till och med augusti.

Träningen gör ibland uppehåll för tävlingar så som KM och Trosa Open. Vi gör även uppehåll under Påsken till förmån för camp för våra juniorer.

Uppdaterad: 06 OKT 2015 14:31 Skribent: Jonas Ivervall

Postadress:
Trosa-Vagnhärads Tennis - Tennis
Industrigatan 15
61933 Trosa

Besöksadress:
Industrigatan 15
61933 Trosa

Kontakt:
Tel: 000000000
E-post: This is a mailto link...

Se all info