Hoppa till sidans innehåll

Personal


Ellinor

Ellinor Boije bor i Trosa med sina 2 barn. Hon jobbar för DJ Häst & ridtjänst som ridlärare sedan hösten 06. Ellinor är utbildad som svensk ridlärare level 3, och har arbetat på bl a annat Södertälje ridskola och som ridskolechef på ridklubben Sleipner på Åland. 

 

 

Disa Johannesson bor i Järna med sambo och 2 barn. Hon jobbar som ridskolechef och har varit med sedan starten 02 & sedan hösten 06 så driver hon företaget DJ Häst & ridtjänst. Disa är utbildad undersköterska, examinerad hästskötare och ridlärare level 1, och jobbar på en hoppdomarexamen. Tidigare så har hon jobbat som ridinstruktör på ridskolor i Mälarhöjden, Järna, Gnesta och Pärlviken.


Frida Sellbrand bor i Järna med 3 barn. Hon jobbar som ridlärare för DJ Häst & ridtjänst. Frida har varit med sedan starten 02. Frida är utbildad svensk ridlärare level 1 och examinerad hästskötare samt interndomare i dressyr. Hon har tidigare jobbat på ridskolor i Järna, Södertörn och Pärlviken & i travstall.

Elin Becker  jobbar som ridlärare för DJ Häst och ridtjänst. Elin har jobbat hos oss sedan 2011. Elin har gått ridsportgymnasium på Strömsholm och är utbildad ridledare.

 

Jenny Wiman - Jenny bor i Trosa med man och två barn. (varannan helg fyra barn). Är 32 år gammal. Har jobbat på Trosa ridskola sedan 2014. Hoppar in och vikarierar när det behövs. Brukar mest arbeta på ridskolan på helger med "hästägare för en dag " och uteritter. Jobbar annars som lärare. Har hästen Liane tillsammans med sin mamma i privatstallet Östra.

 

Annika Jergelind-Lundqvist arbetar söndagar på Trosa ridklubb som ridlärare och har barngrupper och en vuxengrupp. Har tidigare arbetat på ridskola i Järna. Är utbildad lärare och arbetar i grundskolan vardagar. Anette har hästen Liane i privatstallet tillsammans med dottern Jenny.

 

Rebecca Olsson 


Kjell jobbar som vaktmästare och håller koll på det mesta som berör hästarna. Kjell har jobbat på anläggningen sedan 2017

Stallpersonal:
Rebecca Olsson


Till vår hjälp så har vi ett gäng med duktiga praktikanter i stallet:

Emelie Rockström
Amelie Watts
Ellen Rydholm
Natalie Flensburg 
Rebecka Rydholm
Emma Tagde

Uppdaterad: 04 SEP 2018 22:05

Vid frågor som gäller ridskolan mejla eller ring:

This is a mailto link

0156-138 05


Välkommen till Trosa Ridsällskap!

Klubben för dig som går på Trosa ridskola, har egen häst/ponny, tävlingsrider, nöjesrider eller helt enkelt älskar hästar i största allmänhet!


Kontaktperson webb.
Mejla gärna tävlingsresultat, information om kommande aktiviteter och bilder så lägger vi ut det här på webben!

FacebookGilla oss på facebook!

Trosa Ridsällskap och Ridskola

eller Trosa Ridsällskap resultat och klubbnyheter

eller Trosa Ridsällskap köp/sälj kläder och prylar

 


Folksam

Vid tillbud/olycka på anläggningen:

klicka här för att komma till rapportformulär


 

 vi_samarbetar_medvi_utv_ani_ny


Tack till våra sponsorer!

Trossen_nyny

moderaterna_ny

Trosa_stadshotell

TROTAB

Hööks

 

http://carlmans.nu/

Postadress:
Trosa RS - Ridsport
Tureholms Gård
61992 Trosa

Besöksadress:
Tureholms Gård
61992 Trosa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Folksam