Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsryttare 2014


Våra fantastiska tävlingsryttare!

Anna Karlsson

 

Anna-Karin Malm

 

Caroline Lyvik

 

Caroline Pettersson

 

Cecilia Hallberg

 

Camilla Karlsson

Camilla och Viktor

Jag heter Camilla och är i höst 23 år gammal. Jag har tävlat i både hoppning och dressyr på flertalet av ridskolans ponnyer och hästar genom åren. Jag har även de senaste åren fått upp ögonen för den nya fantastiskt roliga grenen working equitation! Där jag har tävlat framgångsrikt upp till LB på ridskoleponnyn Viktor. Mitt mål för i år är att kunna rida med godkända resultat i LA-klass i working equitation, samt att komma ut på lite hopp- dressyrtävlingar på storhäst.

/Camilla

Denise Forsberg

 

Ella Littorin och Emerald Dani

Ella&Dani1

 

Ella är 10 år och har nyligen börjat tävla på sin ponny Emerald Dani. De tävlar Lc i både hoppning och dressyr och målet för i år är att starta minst en Lb. Ellas hoppas att komma till SM med Dani i någon av grenarna innan hon har fyllt 14 och blivit för stor.

Emerald Dani kallas för Dani och är ett importerat sto från Irland. Hon är 8 år och har varit i Ellas ägo sedan våren 2013. Dani har humör och kan ibland vara sur och tvär i ridningen när hon känner för det såväl som hon kan vara samarbetsvillig och fin när andan faller på! Hon är alltid lika gosig och social att umgås med och älskar att tigga godis ur fickorna. Dani och Ella tycker om att tävla men inget går upp emot långa, härliga uteritter med massa galopp, då är Dani alltid på humör!

/Ella

 Ella Beskow och Ariel

1172

 

 

Jag heter Ella Beskow och är född år 2001. Jag har ridit sedan jag var 5 år men ridit seriöst på ridskola sedan 7-års åldern. Jag har ridit runt på många  av trosa ridskolas olika hästar men det var nån gång under vintern 2013 som jag klev upp på den lilla 7 åriga b-ponnyn Ariel som sen dess varit min tävlings och tränings ponny. Vi har bla varit med i ponnyallsvenskan och representerat Trosa RS. Hon har lärt mig otroligt mycket och utan henne skulle jag inte vara den ryttaren jag är idag. Men tyvärr satte tillslut längden och åldern stopp på våran tävlingskarriär. Så under sommaren 2014 köpte vi hem en c-ponny vid namn Himlabackens Meny, född 2007. Vårat mål för hösten är att lära känna varandra och ligga på stadiga LB i hoppningen och förmodligen starta någon dressyr tävling med godkända resultat. Det lång siktiga målet är debutera LA inom ett års tid. Jag  hoppas att det blir många härliga uteritter och tävlingar framöver! /Ella

Ellen Olsson

Emelie Winsa

 

Emma Johansson

EmmaJohansson_Zita

 

Jag heter Emma och är 22 år gammal. Jag tävlar i hoppning med både mitt egna halvblod Binkie som i år är 7 år gammal. Vi har startat upp till 110 tillsammans. Den andra hästen jag tävlar med är fjordstoet Zita som är född 2001. Hon ägs av företaget som jag är anställd hos. Vi startade fjord-SM sommaren 2013 i hoppning och kom på en bronsplats. Målet är att kvala oss till årets SM och där ta hem guldet denna gång. Vi kommer även försöka starta någon klass i dressyr tillsammans.

/Emma

Erika Walldén och Gräns Tartuffe

KM dressyr 2013 Erika_Tuffe

 

Erika Walldén är en dressyrtjej född 1999.
Hon tränar och ska börja tävla på sin ponny Gräns Tartuffe (eller Tuffe som han kallas). Erika köpte honom i juli 2013, så hon har inte haft honom så länge. Hon och Tuffe plockade hem första platsen i KM 2013 och hoppas att det bara är den första av många vinster de kommer få tillsammans. Erikas mål till våren är att komma upp i klasserna i dressyr. Men hennes långsiktiga mål och dröm är att tävla SM innan hon fyller 18 år.
Tuffe är en connemara valack som är 16 år och har ett hjärta av guld. Han är en snäll och cool ponny med bra kapacitet inom dressyren. Han har fått fina lovord inom dressyren från flera duktiga tränare. Nu ser Erika och Tuffe fram emot mycket träningar och tävlingar framöver och förhoppningsvis når de sitt mål om SM!

/Erika

Felicia Lundin

 

Frida Sellbrand

 

Ida Lund och Macho

Ida_Lund_Macho

 

Jag heter Ida Lund är född 1997.
Jag har precis börjat träna både hoppning och dressyr på ridskolans ponny Macho. Jag har ridit honom sen slutet av augusti. På KM i dressyr som var våran första tävling tillsammans så gjorde vi en klart godkänd insats och slutade 4:a i Lc:2 och i KM. Vår debut i hoppning sker under KM i hoppning. Förhoppningsvis är det här starten på en framgånsrik tävlingskarriär med många vinster och placeringar framöver. Mina mål är att nu under hösten få åka iväg och tävla. Mer långsiktiga mål är att starta La dressyr med godkänt resultat och i hoppning göra felfria och bra rundor i Lb och starta nån La felfritt.
Jag och Macho är km mästare i hoppning för juniorer. Macho är en D-ponny valack född 2000. Macho är en speciell herre som har mycket kapacitet inom både hoppning och dressyr.
/Ida

Isabell Karlsson

 

Jane Johansson och Cara

 

Johanna Fogelberg

 
   

Julia och Queen

Julia Lindqvist

 Jag heter Julia Lindkvist och är född 1999. Jag har ridit sedan jag var fem år men började inte på Trosa ridsällskap förrän jag var 7 år gammal. Jag har haft lite olika tävlingsponnyer på ridskolan men just nu rider och tävlar jag Heart Queen som är en C-ponny född 1997, kallas Queen. Under 2014 är mitt mål med henne att starta stadiga l:b i hoppning med kanske några vinster till och med :) Jag vill också börja tävla lite dressyr, fast att mitt intresse är starkt riktat mot hoppning. Jag började rida Queen under hösten/vintern 2013. Mitt långvariga mål med Queen är att starta l:b i dressyr med en bra känsla och godkända procent av domaren, och även starta någon l:a i hoppning med felfria resultat. Under våren har jag och Queen samlat på oss två vinster med laget i div 3 hoppning och väntar spänt på finalen som vi har goda chanser i eftersom laget leder just nu. Även flera individuella vinster har vi lyckats rida ihop. Självklart hoppas jag på många fler vinster inom både dressyr och hoppning!
/ Julia

Madelene Sonesson

 

Mari Sonesson

 

Nora Hansén

 

Selma Heimdahl och Amanda

 

Sofia Wittlock

 

Therese Bjerketorp

 

Tess Helin och Ballerina

Tess Helin & Ballerina

 

 

Åsa Aronsson

 

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:28

Vid frågor som gäller ridskolan mejla eller ring:

This is a mailto link

0156-138 05


Välkommen till Trosa Ridsällskap!

Klubben för dig som går på Trosa ridskola, har egen häst/ponny, tävlingsrider, nöjesrider eller helt enkelt älskar hästar i största allmänhet!


Kontaktperson webb.
Mejla gärna tävlingsresultat, information om kommande aktiviteter och bilder så lägger vi ut det här på webben!

FacebookGilla oss på facebook!

Trosa Ridsällskap och Ridskola

eller Trosa Ridsällskap resultat och klubbnyheter

eller Trosa Ridsällskap köp/sälj kläder och prylar

 


Folksam

Vid tillbud/olycka på anläggningen:

klicka här för att komma till rapportformulär


 

 vi_samarbetar_medvi_utv_ani_ny


Tack till våra sponsorer!

Trossen_nyny

moderaterna_ny

Trosa_stadshotell

TROTAB

Hööks

 

http://carlmans.nu/

Postadress:
Trosa RS - Ridsport
Tureholms Gård
61992 Trosa

Besöksadress:
Tureholms Gård
61992 Trosa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Folksam