Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsryttare 2015


Ida_lund

Mitt namn är Ida Lund och är född 1997.
Kort om mig är att jag ridit på ridskola sedan 6 års åldern, när jag var 12 år flyttade jag hit till Trosa. Min tävlingskarriär började på Queen innan jag under ett år hade en egen ponny på foder.
Jag och min nuvarande tävlingskompanjon Macho har kamperat ihop i 2 år, under dessa år har vi hunnit bli klubbmästare i hoppning 2013, ridskolemästare hoppning 2014, ingått i det allsvenska ponnyhopplaget i både div 3 och div 2. Tillsammans har vi också tagit placeringar upp till Lc (90 cm) hoppning och börjar nu sätta stadiga nollor i Lb (100 cm). Målet inom hoppningen är såklart att vara med och fajtas om placeringarna samt att börja nosa på lite högre höjder.
Jag och Macho har också debuterat ute på dressyrbanorna under våren med en klart godkänd insats, målet inom dressyren är att fortsätt utvecklas och leverera godkända ritter.
Mina framtida planer är att så småningom börja känna på livet som storhästryttare men först ska jag avsluta ponnytiden när det blir får framtiden utvisa.

/Ida

 

Ida_frisch

Mitt namn är Ida Frisch och jag är född år 2000. Jag har ridit på Trosa ridskola i snart 9 år. Min första tävlingsponny var Sia. Min nuvarande tävlingsponny är Victor och vi har varit tävlingskompisar i ungefär 1 år. Vi har varit ute på några pay n jumps och vi har också hunnit bli placerade i ett klubbmästerskap år 2014. Det har gått upp och ner för oss på senaste tiden men nu satsar vi på laget i den allsvenska ponnyhoppningen div 3 i vår.
Min plan är att delta i ponnyallsvenskan för att sedan ta över Flicker i höst och starta våran resa tillsammans vilken jag ser fram emot.

/Ida

 

Sandra_Carlsson

Jag heter Sandra Carlsson och min häst Certina.
"Jag började min ryttarkarriär på ridskolan under Ridklubben Hubertus tid. Efter att ha gått gymnasiet på Bollerup i Skåne och köpt min första egna häst, valacken Balzac (f. 1998 e: Sack-Vivaldi), kom jag tillbaka till Trosa, Tureholm och det då relativt nystartade Trosa Ridsällskap. 
2011 köpte jag och min mamma stoet Certina (f. 2009 e Rolex TP-Danone) som vi visade på treårstestet 2012 och som jag började tävla dressyr 2014. 
Vi deltog i dressyrallsvenskan div. IV 2014, och nu under våren 2015 har vi också hunnit med div. III och debut i LA. 
Målet under 2015 är att vi ska gå stadigt i LA och kanske också prova på hoppbanor... Vi får se!
/Sandra

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:30 Skribent: Jeanette Flensburg

Vid frågor som gäller ridskolan mejla eller ring:

This is a mailto link

0156-138 05


Välkommen till Trosa Ridsällskap!

Klubben för dig som går på Trosa ridskola, har egen häst/ponny, tävlingsrider, nöjesrider eller helt enkelt älskar hästar i största allmänhet!


Kontaktperson webb.
Mejla gärna tävlingsresultat, information om kommande aktiviteter och bilder så lägger vi ut det här på webben!

FacebookGilla oss på facebook!

Trosa Ridsällskap och Ridskola

eller Trosa Ridsällskap resultat och klubbnyheter

eller Trosa Ridsällskap köp/sälj kläder och prylar

 


Folksam

Vid tillbud/olycka på anläggningen:

klicka här för att komma till rapportformulär


 

 vi_samarbetar_medvi_utv_ani_ny


Tack till våra sponsorer!

Trossen_nyny

moderaterna_ny

Trosa_stadshotell

TROTAB

Hööks

 

http://carlmans.nu/

Postadress:
Trosa RS - Ridsport
Tureholms Gård
61992 Trosa

Besöksadress:
Tureholms Gård
61992 Trosa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Folksam