Hoppa till sidans innehåll

KM i tempo är avgjort

18 SEP 2019 19:09
I torsdags gick Tempo KM av stapeln, kanske inte lika ärofullt som KM i Linje (Kristers anm.) men ändå chansen att bli KM mästare och sälla sig raden av tuffa tempo-hästar, läs Fabian Cancellara, Sir Bradley Wiggins och Tony Martin.
  • Skapad: 18 SEP 2019 19:09

Totalt 12 åkare samt en lätt förvirrad tidtagare/kaffepojke till start i en fin men väldigt blåsig septemberkväll.

Inte så mycket att säga om ett tempolopp när man tar tid, folk åker iväg pigga men sammanbitna och kommer tillbaka trötta som bara den. Det jag dock kunde konstatera var att vinden var tuff, deltagarna svepte iväg från start men fick slita på vägen tillbaka till den klassiska lastbils-fickan vid Korslöt.

Hur gick det då, vann i herrklassen gjorde Henrik Nordin som dagen till ära körde i en slimmad Castelli-dräkt, tvåa kom årets LVG-cup mästare Peter Lindgren och trea kom Blom Fredrik (han ville också att jag skulle tillägga att han kom först i icke-tempo-cykel-klassen, finns ingen sån men OK). Vinnare på damsidan blev en ohotad Elisabet Ekblad , bra kört!

I tävlingen "mest synd om" så blev det jämnt skägg mellan en bortsprungen Flat coated retriver som sprang runt på vägen och Johan von Walkendorff som körde punka. Vi hoppas retrievern kom hem oskadd och att Johan kommer tillbaka ännu mer laddad.

Nu stänger vi ned den lokala lvg-scenen för i år, vi tackar för bra rejsing och önskar er tillbaka 2020. Då kommer vi alla vara starkare, snabbare, bättre på alla sätt och vis och förhoppningsvis ännu fler.

 

Skribent: Krister Bergström/Henrik Nordin
Epost: Adressen Gömd

Elliot

Elias

Rasmus

Tom

Elisabet

Snabbmek

Gubbar

Postadress:
Trosabygdens OK - Cykel
J-Å Mahlin, Ringvägen 22
61072 Vagnhärad

Kontakt:
Tel: 015610717, +4615626321
E-post: This is a mailto link

Se all info