Hoppa till sidans innehåll

Poängjakten 2020 avgjord!

25 SEP 2020 11:19
Det blev inga förändringar i toppstriden av poängtabellen på den avslutande finalen som avgjordes i de Västerljungska mörka skogarna med start och mål inte långt från den gamla avrättningsplatsen.
  • Uppdaterad: 25 SEP 2020 11:19

Toppkvartetten stod oförändrad i tabellen efter Eva Kindlundhs fina nattarrangemang längs den gamla Riksvägen, stämningsfullt  upplyst med marschaller. Eva tog som arrangör full poäng i "TbOK-kavaj" och slutade 4:a.  I täten stod Elis A, 10 poäng före Lukas K, vilket innebar att om Lukas bara tog sig runt så var Elis också tvungen att göra det. Lite nervöst var det nog, för det irrades en hel del på den långa banan, men till slut tog sig Andersson samman och kunde ta sig i mål på en tid som räckte till en vinnande slutpoäng. Lukas hade i sin tur god marginal till mamma Suzzie som gjorde vad hon kunde med full pott för kvällen på sin bana. Men 2:a och 3:e plats för familjen Karagiannis är ju inte att förakta. 

Men det är många som gjort bra insatser under året, hela 90 personer (varav 6 från andra klubbar) har deltagit minst en gång, det är 2 mer än förra året (då 5 från andra klubbar), vilket visar på en stor bredd i klubben. Vi hade bl.a. under våren över 50 startande några gånger, trots coronapandemin (eller var det kanske tack vare?). Resultat och poängtabell ligger under Tävling/Träning - Poängjakter. Sedvanlig prisutdelning kommer att hållas vid lämpligt tillfälle.

Tränings- och tävlingskommittén (Eva K, Gunnar och Anders) tackar alla deltagare för det stora intresset, samt inte minst alla banläggare som ställt upp och gjort allt det här möjligt.

Skribent: Anders Runander
E-post: Adressen Gömd

   

Trosa Skogslopp logga png

 

Hittaut-Trosa 

eventor

Postadress:
Trosabygdens OK - Orientering
J-Å Mahlin, Ringvägen 22
61972 Vagnhärad

Kontakt:
Tel: 015610717, +4615626321
E-post: This is a mailto link