Hoppa till sidans innehåll

Utmärkelser


Efter årsmötet delar instruktörerna ut utmärkelser till medlemmar inom klubben som utmärkt sig under året.

 

2010 års mottagare var:

Årets TuRKare

Lillianne Berglund

Motivering: En otroligt positiv och arbetsvillig person som med sin energi och utstrålning gör allas vår tillvaro ljusare.Hon virvlar in i stallet och drar med sig alla andra till att städa, mocka och sopa. Hon är en person som ser möjligheterna och inte är rädd för att själv ta i för att göra dem verkliga. En av våra största sponsorer och definitivt också årets trädgårdsmästare. Tack för att du finns!

 

Årets Sopa

Anna Jacobsson

Motivering: Var och varannan vecka är grovsoporna försvunna! Vi undrade länge, men sen var det någon som såg henne......... sopan. Skämt åsido, att självständigt och på eget initativ åka iväg med soporna är jätteschysst tycker vi. Ser och hjälper till med allt som kan tänkas när hon kommer till ridskolan. Fram för fler som du!

 

Årets Unga Ledare

Sandra Lundberg

Motivering: Du är en pålitlig och noggrann person som på ett lugnt och trevligt sätt bemöter de barn, ungdomar och vuxna som kommer till stallet. Du är en trygg person som ingen är rädd för att fråga om hjälp. Du ställer alltid upp när någon frågar om det. Så att du var nominerad till Idrottsgalan var ingen slump, synd att det inte räckte ända fram men för oss är du en VINNARE!!

 

Årets Ponny Lektionsryttare

Mimmi Nöjd

Motivering: En ambitiös och entusiastisk elev som utvecklas mycket positivt under året. Hon har en mjuk ridstil med god inverkan. Hon bemöter både hästar och människor på ett trevligt och positivt sätt.

 

Årets Lektionsryttare Häst

Gunilla Jansson

Motivering: Ett brinnande intresse och engagemang för ridning och hästar kännetecknar årets lektionsryttare. Hon utvecklas hela tiden positivt till en metodisk och mjuk ryttare. Bemöter både hästar och ryttare på samma ödmjuka och trevliga sätt.

 

Lillianne Berglund och Anna Jacobsson

  

Sandra Lundberg                           Mimmi Nöjd

Gunilla Jansson

Uppdaterad: 11 APR 2017 12:10

Våra sponsorer

Vill du vara sponsor?

Olofsson Bil

JVK Byggpartner

TuRK Familjen Ekholm.PNG

TuRK hjelms-bil-_-sla_pvagnsservice-ab.jpgLPS PlåtoSmide

Postadress:
Tungelsta RK - Ridsport
Helen Nilsson, Söderbyvägen 18
13757 Tungelsta

Kontakt:
Tel: 0850031170
E-post: ridskolan@tungelstar...

Se all info