Hoppa till sidans innehåll

Anna - årets kvinnliga idrottsledare i Haninge


Stort grattis Anna!

Fredagen den 28 januari korades Anna Larsson av Haninge Kommuns Kultur- och Fritidsnämnd till Årets kvinnliga idrottsledare. Detta gjordes under högtidliga former vid kommunens egen Idrottsgala. Prisutdelare var nämndens ordförande Michael Fridebäck.

  

Vi som har eller har haft förmånen att få rida för Anna kan nog mangrant vittna om en av juryns motiveringar, att Anna brinner för pedagogiken. Hennes stora engagemang och vilja till elevens utveckling leder ibland till de mest fantastiska bildliga förklaringar av övningen där hon nästan slår knut på sig själv för att hitta beskrivningar som gör det lättare för eleven att förstå. Räcker inte orden till är hon inte sen att, i full vintermundering, springa med vid sidan för att konkret visa vad hon menar. Hon finner även tid för att på sin lediga tid vara med och stötta vid tävlingar, både på hemmaplan och borta. Detta trots att hon har en egen familj.

 

Förutom Anna var även Sandra Lundberg nominerad. Hon stod som finalist till Årets unga idrottsledare. Tyvärr räckte det inte ända fram men för oss är hon ändå segraren. Sandras engagemang i Ungdomssektionen och dess aktiviteter är beundransvärd. Hon tar sig alltid tid och ställer upp med stöttning och en hjälpande hand, allt med ett gott humör. En sann förebild!

 

Årets gala leddes professionellt och underhållande av vår Helen tillsammans med Pelle Svensson.

Anna Larsson

 

 Sandra Lundberg och Lea

 

 Helen Nilsson och Pelle Svensson

Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:36 Skribent: Gunilla Jansson

Tungelsta Ridklubb är en del av Svenska Spels initiativ Gräsroten som årligen delar ut miljoner till ungdomsidrotten. Välj oss nästa gång du spelar så är vi med och delar på pengarna. Gör det hos ditt ombud eller via länken nedan.

Spela BingoLotto på söndag? Köp då din lott via vår länk nedan samtidigt som du bidrar till klubben.

Postadress:
Tungelsta RK - Ridsport
Helen Nilsson, Söderbyvägen 18
13757 Tungelsta

Kontakt:
Tel: 0850031170
E-post: This is a mailto link

Se all info