Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Tack & Välkomna!

(2022-08-01 17:00)
Tävlingssäsongen är i full gång och det är superroligt att se att så många ha hittat tillbaka till tävlingar och träningar efter pandemin, även om antalet utövare är färre än innan pandemin startade.
 
Jesper Svensson och Sara Svensk är nu korade till Svenska Mästare 2022 i medeldistans. Stort grattis!
 
Succén fortsätter för Tilda Månsson från Väsby SS Triathlon och går sprang hon hem JVM segern i Kanada. Stort Grattis till Tilda!
 
Tilda Månsson och Gabriel Sandör, helgens storvinnare i Triathlon med vinst både i Nordiskt och Svenskt Mästerskap som avgjordes idag i Linköping. Det blev även blå-gult överst på pallen i form av svensk seger i Stafett tävlingen.
 
Igår lördag avgjordes SM på långdistans under Borås Triathlon. Stort grattis till Fredrik Häggmark och Jenny Nilsson som nu är Svenska Mästare i Triathlon!
 
Tilda Månsson 18 år vann idag sin tredje mästerskapsmedalj och denna gången tog hon hem första platsen för juniorer på Triathlon JEM i Polen.
 
I helgen drog den internationella tävlingssäsongen igång och kunde inte börja på ett bättre sätt än en vinst för Tilda Månsson, Stort Grattis!
 
Två av våra svenska långdistansare är nu klara för Ironman World Championships, Kona Hawaii 2022.
 
En mötesplats för föreningar inom Svenska Triathlonförbundet. Vi bjuder nu in alla våra föreningar och självklart alla andra som är intresserade av att delta till vårt digitala idrottscafé där vi kan mötas, informeras och byta erfarenheter.
 

Duathlon SM 2022

(2022-05-02 10:20)
Under gårdagen, söndag den 1 maj drog vi igång säsongen med Duathlon SM även första deltävlingen av Svenska Triathloncupen 2022. Arrangörer för helgen var Väsby SS Triathlon och vi kunde inte bett om en bättre säsongspremiär.
 
Tid att ta beslut om er förenings hemsida. Som många har fått information om så kommer IdrottOnline:s tjänst för hemsidor att tas bort den 31 december 2022.
 
Team Sweden Shopen hos vår klädpartner Trimtex är nu öppen igen så du kan klicka hem sommarens snyggaste träningsplagg. NYTT är att förra säsongens "Limited Edition" kollektion är här för att stanna.
 

Årsmöte 2022

(2022-03-23 16:09)
Den 19/3 genomfördes Svenska Triathlonförbundets årsmöte för år 2022. 15 stycken röstberättigade föreningar som deltog och totalt 37 stycken deltagare på mötet. Mötes hölls i Göteborg med ett uppskattat arrangörsmöte under samma helg.
 

Nordiskt Mästerskap 2022

(2022-03-17 17:00)
Några år har gått sedan ett Nordiskt Mästerskap arrangerades sist men nu är det äntligen dags igen och vi är enormt stolta och peppade på att det är Linköping Triathlon som i år kommer arrangera NM.
 
Nu kan ni äntligen få ta del av vår fantastiska grupp av Sweden Triathlon ambassadörer 2022!
 

Postadress:
TwinPeaks Triathlon Klubb - Triathlon
Mogårdsgatan 15
52130 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kjell.maier@live.se

Se all info