Hoppa till sidans innehåll

Bogrundet 2013


Äntligen startar årets arbeten för Tynderö IK klubbmedlemmar, funktionärer, föräldrar och barn och andra intresserade. 20 maj drar vi igång. 

 

Detta arbete drar in den största delen av de pengar som klubben använder under året. Pengarna går bland annat till träningskläder, lägerverksamhet, anläggningens utrustning såsom skotrar, diesel och bensin, mat och fika på aktiviteter mm.

 

Vi i klubben är mycket tacksamma att vi fått förtroendet från SCA även i år att ta hand om detta arbete på Bogrundets Plantskola vid Midlanda. Det är några intensiva veckors arbete som står framför dörren, men om vi alla hjälper till dessa dagar så går jobbet galant och det är roligt att vara tillsammans och göra nytta.

 

Vi har alla mycket att göra så här på våren och försommaren, men om vi ska istället sälja lotter, strumpor, fika och annat hela året om så är denna uppgift mindre totalt sett.

 

Vi samlas på Bogrundet innanför grindarna kl 17.50. Saker som är bra att ta med är kläder att arbeta i efter väder, vattenflaska, handskar. För med detaljerad information kring detta, ring Kenneth Lagergren
 
Bogrundet
 
 
Det finns inget album kopplat till denna sida.

Länkar

Tynderö IK på Facebook>>

Ungdomsgrupp på Instagram @tynderoik_ungdomar

Medelpads skidförbunds hemsida >>  

Svenska skidförbundets hemsida >>  

Postadress:
Tynderö IK - Skidor
Båtsmansvägen 5
86035 Söråker

Besöksadress:
Båtsmansvägen 5
86035 Söråker

Kontakt:
Tel: 06041507
E-post: This is a mailto link

Se all info