Hoppa till sidans innehåll

Seriespel

19 DEC 2019 11:38
Under hösten har Tyresö BTK haft fem lag som har spelat spelat seriespel under helger och vardagskvällar. Bäst har det gått för a-laget och e-laget som båda toppar sina respektive serier.
  • Skapad: 19 DEC 2019 11:38

Tyresös a-lag spelar i division 2 ÖSN och där har det gått riktigt bra för spelarna som har vunnit varje lagmatch och därför toppar tabellen. Bäst i laget har det gått för Fredrik Nordahl som kom tillbaka till Tyresö BTK den här säsongen och har 11-1 i kvot. På bilden ovan kan ni se Erik Hogenäs, Jonas Ahlgren, Fredrik Nordahl och Charlie Sjöblom.

I division 3 ÖSNV som också är en nationell serie med seriesammandrag på helger ligger Tyresö på fjärde plats.

Vi har även tre lag som spelar i distriktsserien och de får åka runt i Stockholmsområdet på vardagskvällar och kämpa efter skola eller jobb. Hemmamatcherna spelas i Skrubbahallen på fredagar och skulle det vara någon som är sugen kan man åka dit och heja en kväll.

I division 4 södra har Tyresö det lite kämpigt och ligger på sjunde plats. Vi får hoppas att de får lite mer flyt till våren och lyckas undvika att åka ner en serie.

I divsion 6 södra B har två lag utgått och Tyresö ligger på en femteplats.

I division 7 södra B spelar Tyresös juniorlag och i år går det riktigt bra för dem och de toppar serien då de har bättre matchkvot än Spårvägen som ligger på lika många poäng. Väldigt jämnt och spännande!

Skribent: Sara Dahlstedt
E-post: Adressen Gömd


 
TBTK Sponsorer

 

 

  

Reklamdoktor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

räknare
räknare

Postadress:
Tyresö BTK - Bordtennis
Skrubba Allé 36
13559 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info