Hoppa till sidans innehåll

Julavslutning

23 DEC 2019 14:33
Den 18 december hälsade Tyresö BTK alla medlemmar med familj välkomna till den årliga julavslutningen! Det blev en trevlig kväll som bjöd på allt från uppvisningsspel, spel mot tränarna, lotteri, fiskdamm samt den prestigefyllda tävlingen Balanskung.
  • Skapad: 23 DEC 2019 14:33

Det var rekordstor uppslutning i år och en härlig stämning i hallen med pingisspel på alla bord. Våra A-lagspelare Jonas Ahlgren och Fredrik Nordahl bjöd på uppvisningsspel och det blev en spännande match med många fina bollar. Applåderna hördes ända upp till cafeterian när det hade varit en extra rafflande bollduell. 
Efter uppvisningsmatchen var det medlemmarnas tur att utmana Jonas, Fredrik och några av tränarna i matcher, köerna ringlade sig långa och flera spelare lyckades ta några poäng och vinna små priser! 
Det blir ingen riktig julavslutning i bordtennisklubben utan tävlingen ”Balanskung”, och i år var inget undantag. Alla som är med i tävlingen balanserar en pingisboll på ett rack och försöker hålla kvar den trots att de andra spelarna gör allt för att störa. Barnklassen (för barn som är 13 år eller yngre) vanns i år av Daniel Mårtensson.
Jonathan Nillson tog välförtjänt hem vinsten i ungdoms/vuxenklassen och glädjen var extra stor med tanke på att han kommit på en andraplats de senaste åren och nu äntligen fick gå segrande ur slaget!
Stort tack till alla spelare, föräldrar och tränare som hjälpte till med att göra den här kvällen till den roliga och lyckade avslutning som det blev! 
Nu hoppas vi att alla får en riktigt härlig julledighet så ses vi när träningarna drar igång igen den 7 januari. 
Skribent: Kari Johansson
E-post: Adressen Gömd


 
TBTK Sponsorer

 

 

  

Reklamdoktor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

räknare
räknare

Postadress:
Tyresö BTK - Bordtennis
Skrubba Allé 36
13559 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info