Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap 2019

18 OKT 2019 21:02
Söndagen den 6 oktober arrangerades årets klubbmästerskap i Skrubbahallen. Det var full fart under alla tre passen, men extra fart blev det under det tredje passet då den populära familjedubbeln spelades.
  • Skapad: 18 OKT 2019 21:02

Morgonen startade lite kaosartat då det visade sig att elen inte fungerade till fullo (vilket innebar att alla lampor inte lyste) och värmen inte fungerade alls. Elen lyckades Anders Platus till sist att lösa men värmen kunde vi inte göra något åt så spelarna fick spela sig varma. När det var dags för sista passet för dagen hade vi alla tillsammans lyckats värma upp hallen så att det äntligen var skönt även för åskådarna.

Under morgonpasset spelades bland annat seniorklassen och den vanns till sist av Charlie Sjöblom som hade en relativt lätt final även om han i poolen förlorade mot just Marcus Platus. Någon som annars imponerade i klassen var unga Elias Zebühr som slutade delad trea i klassen.

Föräldrasingeln lockade sex spelare i år så där fick alla möta alla. Det var dock bara en mamma med så vi hoppas på bättre deltagande från klubbens mammor nästa år!

Det var som vanligt mycket bra spel på borden och alla kämpade väl. Några orkade till och med vara med hela dagen och ställde upp i alla tre passen. Extra imponerade blev vi av våra nya spelare som trots att de börjat spela den här terminen vågade sig på att komma och spela match mot andra mer rutinerade.

Tredje och sista passet spelades som sagt familjedubbeln och där kunde man även vara med och spela en singelklass vilket innebar att det blev en hel del krockar och en del fick springa fram och tillbaka mellan sina pooler utan att få särskilt mycket paus. Ändå orkade spelarna kämpa på och familjedubbeln spelades enbart i bäst av tre set för att få det att rulla på bättre. I familjedubbeln fick paren även handikapp poäng så ett set kunde börja med att det stod till exempel 6-0 till ett lag. När klassen till sist var färdigspelad stod Marcus och Anders Platus högst upp på prispallen i a-slutspelet trots att de hade fått börja alla sina set med att ha -4 poäng. Nästa år kanske de får sina minus 20 poäng som de var oroliga för..

Om ni är nyfikna på fler resultat kan ni gå in under kliken tävlingar på hemsidan och sedan klicka på klubbmästerskapen så får ni upp resultaten för årets och tidigare års klubbmästerskap.

Skribent: Sara Dahlstedt
Epost: Adressen Gömd


 
TBTK Sponsorer

 

StigaTableTennis

 

TTEX

 

 

 

 

 

Tyresö Kommun

Reklamdoktor

STT-stad

Idrottens-Bingo-Originallogga-webb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

räknare
räknare

Postadress:
Tyresö BTK - Bordtennis
Skrubba Allé 36
13559 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info