Hoppa till sidans innehåll

Sommarlovsläger

23 AUG 2019 22:01
12-14 augusti arrangerades det sista lovlägret för sommaren i Skrubbahallen. Det var drygt 20 spelare med i åldrarna 7-14 år.
  • Skapad: 23 AUG 2019 22:01

Det var som vanligt full fart i Skrubbahallen när det arrangerades lovläger och det blev två pass pingis varje dag. Lägret bjöd på övningar, matcher, fys, lek, bad och övernattning.

På tisdagen kunde de som ville stanna kvar efter andra passet och då var det först bad och fri lek. Därefter anordnades en femkamp där lagen bland annat skulle kasta frisbee, bedömma avståndet fast de hade ögonbindel samt skjuta legogubbar med gummisnodd.

Därefter kom den beställda pizzan och efter att alla var mätta och belåtna blev det filmkväll med snacks. De flesta valde sedan att sova över och spred ut sig på luftmadrasser och liggunderlag bland pingisborden. Alla kom i säng som de skulle och spelarna var tysta även om fläkten brummade på och störde en del. Dagen efter var en del lite trötta men det syntes inga sura miner utan alla kämpade på. Sista passet på lägret blev det lägerturnering som var uppdelad i två olika grupper. Lägret avslutades sedan, ingen större överraskning, med godispingis. 

Nu på måndag den 26 augusti drar klubbens ordinarie träningar igång för säsongen. Alla spelare ska ha fått mail om detta och om man inte har det är det bara att höra av sig till klubben.

Skribent: Sara Dahlstedt
Epost: Adressen Gömd


 
TBTK Sponsorer

 

StigaTableTennis

 

TTEX

 

 

 

 

 

Tyresö Kommun

Reklamdoktor

STT-stad

Idrottens-Bingo-Originallogga-webb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

räknare
räknare

Postadress:
Tyresö BTK - Bordtennis
Skrubba Allé 36
13559 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info