Hoppa till sidans innehåll

ÅRSMÖTE OBS FLYTTAD TILL ONSDAG 16/9!!

12 MAR 2020 07:26
Observera årsmötet flyttad till den 16e september kl 1900 klubbstugan
  • Uppdaterad: 12 MAR 2020 07:26

Onsdag den 18 mars 2020 kl 19.00 var Tyresö FK årsmöte planerat på grund av rådande omstänmdigheter så har vi nu beslutat att flytta det till September och onsdag den 16:e.

Enligt stadgarna ska Tyresö FK ha årsmöte senast 13:e mars varje år men styrelsen hänvisar till Riksidrottsförbundets uppmaning enligt nedan.

RF:s rekommendation
Angående det rådande läget skriver Riksidrottsförbundet följande: Den situation som råder just nu är extraordinär och regeringen har fattat beslut om att förbjuda större folksamlingar. Syftet med regeringens beslut är att hindra smittspridning. Detta är överordnat föreningens stadgar om att årsmöte ska genomföras senast en viss tidpunkt.
Utifrån detta föreslår RF att föreningsstyrelsen beslutar att årsmötet flyttas fram till en senare tidpunkt. Föreningens medlemmar måste tydligt informeras om situationen och beslutet. Den nu valda styrelsen får vid ett beslut om framflyttat årsmöte ett fortsatt uppdrag att förvalta föreningen fram till årsmötet.

Medella kansliet om du kommer på adressen This is a mailto link eller ring så vi kan beställa tillräckligt med tilltugg och kaffe

Skribent: Chris Temmel
Epost: Adressen Gömd

Har ni spikskor som ni inte behöver längre och vill skänka till klubben är vi otroligt tacksamma!

 

Ni har väl betalat in  medlemsavgiften!        

Medlemsavgift 2020

 

 

 

 

Postadress:
Tyresö FK - Friidrott
Box 212
13527 Tyresö

Kontakt:
Tel: 0703709344
E-post: This is a mailto link

Se all info