Hoppa till sidans innehåll

ÅRSMÖTET: EN LUGNT TILLSTÄLLNING PÅ PLATS OCH DIGITALT!

08 MAJ 2021 09:03
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2021 09:03

Onsdagen den femte maj så genomfördes äntligen Tyresö Friidrott sitt årsmöte både digitalt och på plats. Efter några diskussioner och geonomgång så kunde årsmötet rulla på utan störra incidenter dock med synpunkter som noterades i protokollet.

2020 året som gick kröntest med massor av framgångar för de äldre aktiva. Katharina Gråman tog fem guldmedaljer av fem möjliga på JSM och var bästa klubb i flickor sjutton klassen. Systrarna Lind fortsatte sin medaljskörd med totalt fyra medaljer på USM

Ekonomisk
så klarade sig klubben bra trots inkomstbortfallet från Tyresö Ungdomspel och avslag på våran ansökan om inkomstbortfallet hos RF två gånger. Styrslen har jobbat hårt och seriöst med att hålla kostnaderna nere för föreningen och lyckats väl enligt de som var på årsmötet och fick ta del av resultaträkningen och revisorns berättelse.

stadgeändringar förslag. Styrelsen hade inlämnat två förslag till stadgeändring dels för att anpassa oss gällande GDPR och det andra av mindre dignetet. Inga motioner fanns att behandla.
Båda klubbades igenom efter inflikande och lite justering på den med GDPR anpassning.

Omval och nyval till styrelsen, Återigen fick Stefan Gråman förtroendet som ordförande på ett år, Chris Temmel och Victoria Davidsson valdes in som ledamöter på två år. Per johannson och Lars Lappalainen hade kvar ett år som ledamöter.
Årsmötet avslutades efter nästan 43 minuter, ett lungt och stilla årsmöte med mycket teknikaliteter.

Skribent: Chris Temmel
E-post: Adressen Gömd

Har ni spikskor som ni inte behöver längre och vill skänka till klubben är vi otroligt tacksamma!

 

Ni har väl betalat in  medlemsavgiften!        

Medlemsavgift 2021

 

 

 

 

Postadress:
Tyresö FK - Friidrott
Box 212
13527 Tyresö

Kontakt:
Tel: 0703709344
E-post: This is a mailto link

Se all info