Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


Klubbkläder: Vi kommer att byta leverantör till Global Sport inom kort, mer information kommer senare.

Medlemmar har  på ordinarie pris 20% på skor & textil, 10% på elektronik med tillbehör på Runners  Store.  Kan inte kombineras med andra rabatter.

GLOBAL SPORT INFO!
Coronaviruset ställer till stora problem för vår idrott med inställda tävlingar och påmånga håll även inställd gemensam träning.Vi hoppas att dessa problem snart skall vara lösta och att bl.a. friidrottstävlingarna kan börja genomföras som planerat.

Problem med leveranser från tillverkare MEN i spåret av Coronaviruset så innebär det också enorma problem med leveranser av exempelvis spik/specialskor.
För Global Sport innebär det att de fått många avbokade leveranser från tillverkare varför de kommer att ha betydligt färre spik/specialskor mot vad de har planerat.Effekten kan bli att de kommer att ha slut på skor långt innan säsongen är slut.

Har du planerat att köpa nya skor ?
Så om Du har planerat att köpa nya skor så är vårt råd att göra det så snabbt du kan för antalet skor kommer att bli extremt begränsat när väl tävlingsverksamheten fungerar normalt igen. De vanligaste modellerna kommer att snabbt
ta slut .

Global Sport bjuder på frakten !

Eftersom tävlingar är inställda , hittills ända fram till slutet av april, och därmed ej kan finnas på plats och sälja direkt till kund så bjuder Global Sport numera på fraktkostnaden vid köp på deras webbshop.

Uppdaterad: 22 JAN 2018 13:38 Skribent: Katarina Jevall Liljegard
Epost: This is a mailto link

Har ni spikskor som ni inte behöver längre och vill skänka till klubben är vi otroligt tacksamma!

 

Ni har väl betalat in  medlemsavgiften!        

Medlemsavgift 2021

 

 

 

 

Postadress:
Tyresö FK - Friidrott
Box 212
13527 Tyresö

Kontakt:
Tel: 0703709344
E-post: This is a mailto link

Se all info