Hoppa till sidans innehåll

Formkollen 2015-2016


Den nya tiden kommer att vara söndagar i fortsättningen, se nedan.

 

Höstens omgångar: 15/10, 12/11, 13/12

Vårens omgångar: 17/01, 14/02, 13/03, 17/04, 11/05 (klubbmästerskap)

Formenkollen är en aktivitet för alla medlemmar i Hanvikens SK och Tyresö FK och andra som vill delta - barn, ungdomar, vuxna, tränare och föräldrar. Du som vill ha koll på konditionen får ett kvitto på vad träningen ger. Det är främst en klubbsocial verksamhet och ett gemensamhets-projekt mellan föreningarna, med en inbyggd tävling där du i första hand tävlar mot dig själv. Du får gissa din egen tid och sedan matcha den mot hur fort du sprang en uppmätt, kortare runda. Dessutom är målet att springa på bättre och bättre tider för varje gång.


Formenkollen äger rum en söndag i månaden från oktober till maj. Förra säsongen var vi över 60 personer i olika åldrar som deltog. Formenkollen har arrangerats i 12 år och ibland har vi markerat den belysta slingan med marschaller som stämningshöjare i mörkret.

Vi har nu kört två omgångar, torsdagen den 15 oktober och 12 november med gott resultat, 76 resp 50 närvarande plus en massa föräldrar som naturligtvis också får vara med. På förekommen anledning prövar vi nu att köra söndagar kl. 16:00. Vi samlas i Wättingehallen 16:00 vid Tyresö Gymnasium där du får en nummerlapp och registrerar din gissade tid för dagen. Där kan du även hänga av dig överdragskläder. Sedan går vi ut och kör en gemensam uppvärmning innan startskottet går och tidtag-ningen tickar igång. Sträckan varierar mellan 1-4 kilometer beroende på ålder.  Beroende på väderleksförhållandet ämnar vi försöka bjuda på någon form av förtäring.

Totalt kommer åtta lopp att anordnas. Du måste inte delta varje gång, men ju fler gånger du springer desto mer poäng får du. I inbjudan ser du vilka datum som Formen kollen är planerad kommande vinter och hur poängen räknas ut ja, det vet bara jag.

Sista omgången förlägger vi till Alby där sista deltävlingen samtidigt blir ett klubbmästerskap för båda föreningarna.   


Välkommen!

André Lundberg

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:23 Skribent: Katarina Jevall Liljegard
Epost: This is a mailto link

Har ni spikskor som ni inte behöver längre och vill skänka till klubben är vi otroligt tacksamma! 

Anmäl er som funktionärer, obligatoriskt! 

Funktionärsuppdrag 2019

 

Ni har väl betalat in  medlemsavgiften!        

Medlemsavgift 2019. betalas senast 1 mars

 

Klubbshop

 

 

 

Postadress:
Tyresö FK - Friidrott
Box 212
13527 Tyresö

Kontakt:
Tel: 0703709344
E-post: This is a mailto link

Se all info