Hoppa till sidans innehåll

Corona information 18/6

29 MAR 2020 23:04
Information från klubben.
  • Uppdaterad: 29 MAR 2020 23:04

Hej!

Här kommer en uppdatering från judoklubben.

Judoförbundet meddelar att nu kan vi börja starta upp verksamheten, olika regler gäller för åldersgrupperna, vi kommer att planera under sommaren hur vi ska lägga upp höstens träningar och naturligtvis informerar vi våra medlemmar.

På onsdag 1/4 kommer vi att ha en alternativ träning utomhus, alla är välkomna med oömma kläder och vi träffas nedanför Albybacken klockan 18:00. Martin med flera tränare kommer att varar på plats och alla, föräldrar och syskon, kan vara med.

Coronaviruset är del av allas vardag och det ser inte ut att vi inom kort kommer att start upp träningen. Vi vill informera om varför vi valde att lägga ner träningen.
Främsta anledningen är våra tränare, varav flera befinner i riskgruppen och vi vill inte utsätta dem för smittrisker eller värre om de skulle blir sjuka.

En andra anledning är att Judo är ett kontaktsport och det är omöjligt att behålla det rekommenderade avståndet av 1,5 m ifrån varandra. Träningen är intensiv och överföring av virus kan ske utan att det går upptäcka. Sista anledningen har också att göra med att behålla avstånd och det är vid växling av grupper när många barn, föräldrar och tränare tränger sig genom dörren till korridoren utanför träningslokalen. Här kan också lät uppträda en smittrisk.

Vi hoppas att ni förstår med ovan beskrivna argument som ligger till grund för beslutet som styrelsen tog att lägga ner verksamheten framöver. Vi vet ej när vi kan komma igång igen men vi hoppas att vi snart se ljuset i tunnel. Vi kommer att hålla alla informerat på websidan, Facebook och Instagram samt via mail.

Vid frågor och funderingar, tveka ej men kontakta din tränare eller styrelse. (This is a mailto link)

Mvh styrelse och tränaren,

Hasse, Bart, Åsa, Linn, Martin, Marko, Dimman och Krister

Skribent: Hasse Näslund
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Utmärkt Förening

Postadress:
Tyresö Judo & JJK
Box 246
13527 Tyresö

Besöksadress:
Vendelsövägen 59B
13500 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info