Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet (2019-01)

11 JUN 2018 21:29
  • Uppdaterad: 05 JAN 2019 10:43

Hej!

Nytt år och nya utmaningar samt möjligheter.

Nytt nyckel-system.
Nu har vi ett nytt system för att komma in i lokalen, det kodlås som monterades under hösten är nu igång och enda sättet att komma in är att använda en kod som mailas ut till medlemmarna, när koden används så låses dörren upp och du kommer in. Denna kod får inte spridas vi kommer att skicka ett e-post meddelande när vi byter så var noga med att hålla oss uppdaterade om du byter adress! Om någon smiter in när vi låser upp dörren så kan vi inte göra något åt det.

Avgifter.
Ny termin och det är dax att betala avgiften för kommande termin, ni hittar avgifterna på www.tjjk.com, det är viktigt att betala så att man är medlem, bl a försäkringar och lojalitet mot andra medlemmar är två viktiga punkter.
Vi kommer också att vara snabbare med att ta bort de som inte betalar vilket betyder att du kan bli nekad att träna med oss, dessutom kan du inte delta i graderingar, läger, utbildningar eller tävling. Då januari är en jobbig månad ekonomiskt så vill vi ha terminsavgiften senast den 28/2.

Årsmöte.
I slutet av mars kommer vi att hålla klubbens årliga medlemsmöte då medlemmarna bestämmer hur och vad vi ska göra de kommande åren, om det är någon fråga som du vill att mötet ska behandla så skriv en motion, det behöver inte vara invecklat, ett enkelt mail till This is a mailto link fungerar bra, det går inte att prata med någon ledare.
Om någon vill vara med och hjälpa till så finns det alltid plats i styrelsen, varje år är det minst tre personer som ska väljas om då ledamöterna sitter i ett eller två år.

Web-sidan.
www.tjjk.com, är våran hemsida och den behöver lite kärlek då den inte är snygg, knappt praktisk, men vi behöver den. Då vi inte har den kunskapen i styrelsen att göra det jobbet som behövs för att förbättra den så ställer jag frågan här till medlemmarna om det finns någon som är intresserad av att hjälpa till med den?

Om ni har några frågor eller funderingar så går det alltid bra att maila till This is a mailto link eller kontakta oss, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Detta brev har skickats ut som mail enligt medlemslistan, om du inte fått det så kontakta tränaren för att uppdatera medlemsregistret!

Hasse Näslund
Ordförande i Tyresö judo & ju jutsuklubb

Skribent: Hasse Näslund
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Utmärkt Förening

Postadress:
Tyresö Judo & JJK
Box 246
13527 Tyresö

Besöksadress:
Vendelsövägen 59B
13500 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

@tyresojudoochjujutsuklubb