Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet (2019-09)

11 JUN 2018 21:29
  • Uppdaterad: 15 SEP 2019 16:28

Hej!

Nu har terminen startat, med en förändring att vi inte längre har en ju jutsu sektion då tränarna har valt att lämna klubben. Detta har skrivits och informerats om den senate tiden men det påverakr inte våran judo verksamhet.

Nytt namn, web-adress och klubbmärke.

Vi kommer att byta namn på klubben då vi "bara" kommer att hålla på med judo vilket också innebär att web-adress, Facebook, Instagram samt klubbmärke kommer att ändras, mer information om hur det kommer att genomföras kommer löpande.

Lennart kommer att flytta från Sverige.

En av våra tränare sedan många år kommer att lämnas oss för andra fritids intressen, många av våra medlemmar har haft den stora glädjen att få vara med på hans träningar. Ett stort tack till Lennart för dessa år!  

Tyresö Festivalen 2019.

Lördagen den 14 september genomförde komunen denna årliga händelse mellan Nyboda skola och Centrum. Vi hade perfekt väder, jo det kunde blåsa lite mindre men det regnade inte. Några jobbade veckorna innan med att förbereda och många var med från morgon till kväll och hjälpte till med transport av mattor och material till våran plats, samt hjäpte till på och utanför mattan. Vi gissar att ca 75 barn och ungdomar var uppe på mattan för att pröva och våra informatörer utanför mattan talade med många som hade frågor och funderingar. 

Ett stort tack till alla som var med och hjälpte till på alla sätt, speciellt våra ungdomar som var "tränare för en dag" och hjälpte de som ville pröva våran fantastiska sport!

Klubbtävling.

Onsdagen den 25/9 håller vi klubbtävling, alla som vill får pröva på att tävla, ingen föranmälan, enda kravet är dräkt och gul-vitt bälte, men om man vill tävla på tävlingar utanför klubben så måste man ha varit med på en klubbtävling. Har ni frågor kring detta så fråga din tränare.

Nyckel-system och krånglande dörrar.

Det elektroniska systemet fungerar mycket bra för oss då det ska hjälpa till att hålla obehöriga personer utanför. Men då vissa klubbar inte vill använda detta system och väljer att ställa upp ytterdörren med olika saker så får vi några problem. Olåst dörr betyder att vem som helst kan komma in, det betyder också att det kommer att bli mycket kallt i korridorer och i våran lokal under vintern. Om alla kan hjälpa till att hålla dörren låst så kommer dessa problem att lösa sig. Jag håller komunen informerad när det inte fungerar som det ska.

Avgifter.

Ny termin och det är dax att betala avgiften för kommande termin, ni hittar avgifterna på www.tjjk.com, det är viktigt att betala så att man är medlem, bl a försäkringar och lojalitet mot andra medlemmar är två viktiga punkter, dessutom får man inte gradera sig, tävla eller gå på läger eller kurser.

Web-sidan.

www.tjjk.com, är våran hemsida och den behöver lite kärlek då den inte är snygg, knappt praktisk, men vi behöver den. Då vi inte har den kunskapen i styrelsen att göra det jobbet som behövs för att förbättra den så ställer jag frågan här till medlemmarna om det finns någon som är intresserad av att hjälpa till med den?

Om ni har några frågor eller funderingar så går det alltid bra att maila till This is a mailto link eller kontakta oss, kontaktuppgifter finns på hemsidan.

Detta brev har skickats ut som mail enligt medlemslistan, om du inte fått det så kontakta tränaren för att uppdatera medlemsregistret!

Hasse Näslund
Ordförande i Tyresö judo & ju jutsuklubb

Skribent: Hasse Näslund
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Utmärkt Förening

Postadress:
Tyresö Judo & JJK
Box 246
13527 Tyresö

Besöksadress:
Vendelsövägen 59B
13500 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

@tyresojudoochjujutsuklubb