Hoppa till sidans innehåll

Föräldrarengagemang


Tyresö Konståkningsklubb är en ideell förening. En ideell förening drivs framför allt genom ett stort engagemang från föräldrar.

För att kunna driva klubben och avlöna klubbens anställda (tränare och kassör) är det nödvändigt med en stor portion ideell medverkan från åkarnas föräldrar vid flera tillfällen under säsongen.

 

Vi vill informera dig som förälder till åkare i Tyresö KK vad vi kräver och förväntar oss av dig under en säsong.

  • Att följa beslut som tas på årsmötet om EXTRA FÖRSÄLJNINGSÅTGÄRDER.
  • Deltagande i arrangemang av de tävlingar som klubben har den stora förmånen att få arrangera. Det är en stor inkomstbringande förmån som klubben får från Svenska Konståkningsförbundet.  Det finns många olika arbetsuppgifter som behöver tillsättas vid en tävling. Alltid finns det någon arbetsuppgift som passar.
  • Deltagande i klubbens årliga arrangemang, vår- och julshow. Även här krävs det ett stort engagemang. Här finns det arbetsuppgifter som består av allt från kaffekokning och bullbak till mer fysiska arbetsuppgifter som dekorbygge och dräktsömnad. Med andra ord, det finns säkert något som passar alla.
  • Vårt eget läger som ligger i augusti varje år. Lägret är ca en vecka långt och innehåller många arbetstimmar. Alla de som har deltagande barn på lägret skall anmäla sig för arbetspass under lägerveckan.Uppdaterad: 17 MAJ 2016 08:03

 

 

Köp TKK Klubbkläder 

 

Följ oss på Instagram!

 

 Följ oss på Facebook

    TKK´s FB grupp (Sluten)      

 FB Köp och Sälj

TKK´s Köp och Sälj (Sluten)

 

 

 

 

 

 

 

      

 

Postadress:
Tyresö KK - Konståkning
Ishallen, Simvägen 4
13539 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

  

Folksam

SISU