Hoppa till sidans innehåll

Anmälan & avgifter


Skridskoskolan i Tyresö KK har två terminer som sträcker sig över året. Anmälan är alltid öppen och vi har nyintag i början av varje termin samt ett nyintag i mitten av varje termin.

Våra tränare är konståkare som har gått en eller flera ledarutbildningar samt att vi har 3-5 hjälptränare från vår tävlingsverksamhet för att det alltid ska vara många ledare på isen som ser barnen och kan stötta. Skridskoskolans terminsavgift för nybörjare är för VT2022 1600 kr. Avgift för åkare vid nyintaget den 12/3 är 900 kr. För vuxengruppen är terminsavgiften VT22 2175 kr. Avgift för åkare vid nyintaget den 12/3 är 1300 kr. De två första tillfällena vid terminsstart och nyintag är för helt nya åkare prova på, och väljer ni att fortsätta efter det betalas full avgift för hel eller halv termin beroende på intag. Både höst- och vårtermin har en show/uppvisning där alla klubbens åkare är med (beror på gällande Coronariktlinjer om den är digital eller med publik). Vi kommer att genomföra någon form av avslutning som streamas till föräldrar.

För att åka i vår skridskoskola behöver du också vara medlem i Tyresö Konståkningsklubb. Det är ett årligt medlemsskap från Augusti-Juli som kostar 250 kr och då ingår försäkring av åkaren genom Svenska Konståkningsförbundet.

Tyresö Konståkningsklubbs skridskoskola håller till i Fontanahallen vid Trollbäckens Idrottsplats och ibland i Tyresö Ishall när Fontana är upptaget och på sen vår då Fontanahallen är stängd. Mer detaljer och information kommer i den kallelse som skickas ut efter anmälan.

OBS!! Bekräftelse kommer från Idrottonline som är vårt medlemssystem - Kolla gärna din skräppost regelbundet efter du gjort anmälan då vi vet att vårt svar ofta hamnar där. För er med Hotmail är det tvyärr nästan oftast som mailet hamnar i skräpposten. Vi svarar inom 2 veckor då vi har mycket ansökningar. Har du inte fått något då så kontakta oss på This is a mailto link tack!

 

 

Köp TKK Klubbkläder 

 

Följ oss på Instagram!

 

 Följ oss på Facebook

    TKK´s FB grupp (Sluten)      

 FB Köp och Sälj

TKK´s Köp och Sälj (Sluten)

 

 

 

 

 

 

 

      

 

Postadress:
Tyresö KK - Konståkning
Ishallen, Simvägen 4
13539 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

  

Folksam

SISU