Hoppa till sidans innehåll

Skridskoskoletränare


Sandra Uhlin

Sandra har åkt konståkning i 15 år och har tävlat i A-serien under flera år. Hon är en av våra mest erfarna skridskoskoletränare och och är även utbildad konståkningsdomare. Sandra läser sista året på tandläkarutbildningen vid Karolinska Institutet, och utöver att även vara tränare har hon också ansvar för delar av skridskoskolans administrativa arbete. 

Utbildning: Svenska konståkningsförbundets tränarutbildning, steg 1B.


Esmeralda Andersson

Esmeralda har åkt konståkning i 20 år och har tävlat flera år på elitnivå. Parallellt med den egna träningen har hon arbetat många år som tränare och är en av våra mest erfarna skridskoskoletränare. Esmeralda arbetar som client manager, och utöver att även vara tränare har hon också ansvar för delar av skridskoskolans administrativa arbete.

Utbildning: Svenska konståkningsförbundets tränarutbildning, steg 1B


Lovise Remmereit

Lovise har tränat konståkning i 12 år och gick år 2017 över till att jobba som tränare i klubbens skridskoskola. Hon läser just nu det naturvetenskapliga programmet på Anna Whitlocks gymnasium, och på fritiden gillar hon att träna på gym. Det bästa med konståkning är enligt Lovise att det alltid finns något nytt att lära sig. Att motivera andra är det hon gillar allra mest med att vara tränare i skridskoskolan. Lovises favorithopp är ögel.

 Utbildning: Svenska konståkningsförbundets tränarutbildning, grundkurs


Cecilia Månros

Cecilia har tränat konståkning i nästan 12 år och började jobba som tränare år 2016. Hon pluggar just nu tekniskt basår vid Kungliga Tekniska Högskolan, och på fritiden gillar hon musik. Det bästa med konståkning är enligt Cecilia att se hur man själv och även andra hela tiden utvecklas och lyckas nå uppsatta delmål. Cecilias favoritpiruett är himmelspiruett.

Utbildning: Svenska konståkningsförbundets tränarutbildning, grundkurs


Ebba Faith-Ell

Ebba började träna konståkning när hon var 7 år gammal och började som tränare år 2018. Hon går första året på Värmdö gymnasium där hon läser sam-beteende, och på fritiden gillar hon att vara ute i naturen. Det bästa med konståkning är enligt Ebba att man kan släppa allt och bara vara i stunden. Ebbas favorithopp är ögel.

Utbildning: Svenska konståkningsförbundets tränarutbildning, steg 1B


Lola Opande

Lola började träna konståkning när hon var 7 år gammal och är aktiv hobbyåkare än idag. Hon började arbeta som tränare år 2017 och är utöver det även kemiingenjör. På fritiden gillar hon att träna. Det bästa med konståkning är enligt Lola att man alltid kan lära sig nåt nytt. Lolas favorithopp är toeloopkombinationer.

Utbildning: Svenska konståkningsförbundets tränarutbildning, grundkurs


Juni Enhager

Juni har började träna konståkning när hon var 5 år gammal och är aktiv än idag som junioråkare i A-serien. Hon läser det estetiska programmet på Rytmus och spelar även fotboll vid sidan av konståkningen. Juni vill hjälpa åkarna att utvecklas samt få dem att känna den gemenskapen hon själv gör inom konståkningen. Steg och skridskoåkning är hennes favorit.  

Utbildning: Svenska konståkningsförbundets tränarutbildning, grundkurs


Nikita Tarakanov

Nikita var 8 år när han började med konståkning och är idag en av klubbens elitserieåkare. Han pluggar på Kunskapsskolan i Tyresö och på fritiden gillar han annars att spela TV-spel. Det bästa med att vara tränare i skridskoskolan är enligt Nikita att se åkarnas framsteg och att följa deras utveckling. Han själv tycker att det bästa med konståkning är att hoppa, och hans favorithopp är trippel ögel.  

Utbildning: Svenska konståkningsförbundets tränarutbildning, grundkurs


Elina Ljungcrantz

Elina började träna konståkning när hon var 9 år gammal och är aktiv åkare än idag. Hon började arbeta som tränare våren 2021, och utöver det pluggar hon på Strandskolan. På fritiden gillar hon att vara med kompisar och familj. Det bästa med konståkning är enligt Elina att lära sig nya saker samt gemenskapen som finns i sporten. Elinas favorithopp är flip, och favoritpiruetten är sittpiruett.


Hanna Biazzi

Hanna började träna konståkning när hon var 9 år gammal och är aktiv åkare än idag. Hon började arbeta som tränare våren 2021, och utöver det pluggar hon på Dalskolan. På fritiden gillar hon dans, sång, teater och musikal. Det bästa med konståkning är enligt Hanna att se hur både en själv men också andra utvecklas, samt även att bygga relationer med andra i klubben. Hannas favorithopp är ögel.


Ida Lilja

Ida började träna konståkning när hon var 12 år gammal och är aktiv åkare än idag. Hon började arbeta som tränare våren 2021, och utöver det pluggar hon ekonomi-juridik på Per Ander Fogelströms gymnasium. På fritiden gillar hon att sjunga, spela piano, samt att baka. Det bästa med konståkning är enligt Ida att alltid kunna lära sig nya saker, samt även gemenskapen. Idas favorithopp är toeloop, och favoritpiruetten är liggpiruett.


Elliot Eriksson

Elliot började träna konståkning när han var 3 år gammal och är aktiv åkare än idag som junior A och elitserietävlande. Han började arbeta som tränare våren 2021, och utöver det pluggar han naturprogrammet med inriktning samhällskunskap på Tyska skolan i Stockholm. På fritiden gillar han att vara med vänner och familj samt att resa. Det bästa med konståkning är enligt Elliot gemenskapen samt att det är ett bra sätt att rensa tankarna på. Elliot tycker att det är kul att hoppa, och flip är hans favorithopp.


Rebecka Gamstedt

Rebecka började träna konståkning när hon var 6 år gammal och är aktiv åkare än idag som ungdomsåkare A-serien. Hon började jobba som tränare hösten 2021, och utöver det pluggar hon på Kunskapsskolan i Tyresö. På fritiden giller hon film och att vara med kompisar. Det bästa med konståkning är enligt Rebecka att det är en utmanande sport där man blandar hopp och skridskoåkning. Rebeckas favorithopp är salchow.


Anna Candinger

Anna började träna konståkning när hon var 6 år gammal och är aktiv åkare än idag som B åkare i ungdomsklassen. Hon böjade jobba som tränare hösten 2021, och utöver det pluggar hon på Kumla skola. På fritiden gillar hon att vara med kompisar. Det bästa med konståkning är enligt Anna att det är en rolig och annorlunda sport samt att träffa alla kompisarna. Anna tycker att det är kul att hoppa och hennes favorithopp är dubbel ögel. 


Andrea Popescu Andersson

Andrea började träna konståkning när hon var 5 år gammal och är aktiv åkare än idag som B-åkare i ungdomsklassen. Hon började arbeta som tränare hösten 2021, och utöver det pluggar hon på Kumla skola. På fritiden gillar hon att titta på tv, speciellt Avengers. Det bästa med konståkning är enligt Andrea att hoppa, och hennes favorithopp är dubbel salchow.


Eira Ramberg

Eira har tränat konståkning i 17 år och har jobbat som tränare sedan 2015, och i Tyresö år 2020. Hon tog studenten från Stockholms Idrottsgymnasium på vårterminen 2020 där hon pluggade ekonomi juridik och jobbar just nu som lärare på en förskola. På fritiden så gillar hon att bland annat träna med vänner eller att bara träffa vänner. Det bästa med konståkningen är enligt Eira hur man alltid kan lära sig något nytt, att kunna se både sin egen och andras utveckling, samt den pepp som man både får och ger till andra åkare. Eiras favorit hopp är Lutz.

Utbildning: Svenska konståkningsförbundets tränarutbildning, grundkurs


Emilia Angel Lindsley


Amy Lindqvist


Märta Lagerstedt


Alice Bröms Axberg


Uppdaterad: 01 SEP 2018 12:08 Skribent: Mats Strågefors

 

 

Köp TKK Klubbkläder 

 

Följ oss på Instagram!

 

 Följ oss på Facebook

    TKK´s FB grupp (Sluten)      

 FB Köp och Sälj

TKK´s Köp och Sälj (Sluten)

 

 

 

 

 

 

 

      

 

Postadress:
Tyresö KK - Konståkning
Ishallen, Simvägen 4
13539 Tyresö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

  

Folksam

SISU